• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragićević za MONDO: Zvezda nije iznenađenje!

"Prije početka prvenstva sam rekao da su Kolubara, Zvezda i Partizan favoriti. Crno-bijeli su malo posustali", kaže trener Kolubare.

 Dragićević za MONDO: Zvezda nije iznenađenje! Izvor: MONDO

Trener Kolubare, aktuelnog osvajača Kupa Srbije i lidera na tabeli Vladimir Dragićević nije iznenađen što njegova ekipa derbi 8. kola rukometnog prvenstva Srbije igra protiv - takođe - neporažene Crvene zvezde.

Dragićević, pred derbi susret između crveno-bijelih i zeleno-crnih u subotu (19.00) u Šumicama, za MONDO kaže:

"Možda je za neke pozicija Crvene zvezde na tabeli iznenađujuća, ali iako smo se prošle sezone Partizan i mi borili za titulu, Zvezda je igrala lijep, prepoznatljiv rukomet i spremala svoje mlade igrače na ovo što ih je očekivalo ove sezone. Sticali su isksutvo, podizali kvalitet, školovani su, vole da preuzimaju odgovornost i zbog toga me ne čude njihovi rezultati", kaže Dragićević za naš sajt.

"Ja sam i pred početka prvenstva rekao da su Kolubara, Zvezda i Partizan favoriti. U međuvremenu, Partizan je malo posustao, izgubio je neke bodove koje nije planirao, ali potpuno je očekivano da Kolubara i Zvezda osvoje ovoliko bodova do osmog kola", nastavio je Dragićević, koji u subotu u Šumicama neće moći da računa na Obrada Radulovića.

"On je iskrenuo skočni zglob i neće moći da igra. Imamo još nekoliko rovitih igrača, tako da ćemo tek pred izlazak na parket znati na koga možemo da računamo", kaže Dragićević.

Trener "krtica" slaže se sa kolegom sa klupe Crvene zvezde Igorom Butulijom da je susret važan, ali da neće odlučiti prvaka.

"Ekipu spremam za ovaj meč kao i za svaki drugi. Ishod može i ne mora mnogo da znači... Ima još 20 kola do kraja, tek je trećina prvenstva. Ko dobije, imaće i psihološku i prednost od dva boda, međutim dovoljan je samo jedan kiks da se sve vrati na nulu", ocjenjuje Dragićević, koji od prije nekoliko dana ne može više da računa na golmana Nenada Puljezevića, koji je napustio Kolubaru i pojačao Hanover.

Kao i Butulija, Dragićević žali što derbi neće biti direktno prenošen.

"Naravno, svima nam je želja da naš meč vidi što više ljudi, uz sigurno pune Šumice... Trebalo je da bude prenosa, čuo sam se sa Butulijom i rekao mi je da nije do Zvezde, već da je RTS dao uslov da utakmica mora da bude u nedelju, a da to zbog zauzetih Šumica nije bilo moguće. Šteta...", ističe Vladimir Dragićević.

(MONDO, foto: rkkolubara.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC