• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek: U Borcu m:tel bih ostao još dvije godine

Autor mondo.ba

Šef stručnog štaba RK Borac m:tel Boris Dvoršek na klupi aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine želi da ostane bar još dvije godine.

 Boris Dvoršek želi da ostane u RK Borac još dvije godine Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Hrvatski stručnjak je poslije debakla od Vojvodine u "Boriku" ponudio ostavku, da bi u izjavi za "Press RS" nakon što je razmislio naglasio da ne bi bilo korektno da napusti Borac m:tel u momentu kada je ekipa u krizi igre i rezultata.

"Činjenica je da sam ponudio ostavku odmah nakon utakmice sa Vojvodinom, kao i da to nije bio baš pravi trenutak. Nakon što su se strasti smirile, shvatio sam da sam ovdje došao da od Borca napravim bolju ekipu, klub koji će napraviti iskorak u Evropi! Moj cilj je dugogodišnji rad, i vjerujem da ću ovdje ostati bar još dvije godine. Privukla me je ambicija kluba, dugoročni projekat u kojem ćemo stvoriti ekipu za respektabilne rezultate. To ne ide preko noći i zato sada, kada se brod ljulja, ja ne bih trebalo da budem prvi koji će ga napustiti", izjavio je Dvoršek za banjalučki list.

Osvrćući se na spekulacije da su ga igrači bojkotovali, Zagrepčanin je istakao da o tome nema ni govora, već da je pravi problem loša forma pojedinaca od kojih se očekuje da budu nosioci igre.

"O bojkotu nema govora, više je tu problem forma pojedinih igrača. Uostalom, siguran sam da ovi rukometaši to ne bi napravili. Relacija stručni štab - igrači je jako dobra, imamo sjajan odnos, atmosfera na treninzima je odlična, prava radna, i ne vjerujem da bi iko mogao nešto takvo da uradi. Uostalom, nemoguće je bojkotovati trenera, a ne bojkotovati klub koji je iznad svega. Ima igrača koji imaju loš dan ili se možda ne trude dovoljno, ali teško da neko namjerno može igrati loše".

Komentarišući neuspjeh protiv Novosađana, Dvoršek je naglasio da je taj meč izgubljen u prvom poluvremenu kada je promašeno dosta "zicera".

"Tim promašajima sami sebi smo ubili samopouzdanje, da bismo u nastavku pukli do kraja! To je problem ove ekipe jer kada gubimo veoma lako se predamo i zato moramo mnogo više raditi na psihi. Nije taj poraz tragičan, samo je bio ružan način na koji smo izgubili! Da smo iz utakmice izašli krvavih koljena i laktova, da smo je odigrali 'fajterski', ne bi nam niko prigovorio", zaključio je trener Banjalučana, o čijoj sudbini će se odlučivati na narednoj sjednici Upravnog odbora "Velikana iz Gospodske".

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladica

Pa ovaj Boršek kao da je pao sa marsa.Ko ga samo dovede u Borac.On jadan misli da i dalje može da se sprda sa Borcem.Ako taj ostane onda Borče-DOVIĐENJA ZA SVA VREMENA.

Zoran

Doviđenja Boršeku.Povedi sa sobom i igrače koje si doveo.Borac je prošle godine bio prvak BiH i bez vas.

Graja

Pa zar taj još nije otišao?Pa šta još treba da uradi kako bi mu se "zahvalili" na njegovom "stručnom" radu?Tjerajte ga što prije to bolje za Borac,dok ne bude kasno.

Košpa

Ako uprava zadrži ovog trenera onda je to definitivni kraj Borca.Ne mogu ni zamisliti da će mu bilo ko iz uprave ukazati dalju podršku jer je stvarno i kao trener i kao čovjek po svojim izjavama za žaljenje.Njemu je mjesto-što dalje od Borca, Ako je velikan iz Gospdske pao na to da ga Dvošek spašava,istog momenta ga treba ugasiti i da više ne postoji.

Rile

Ovo je drko i bezobrazno od Dvoršeka.O čemu on priča i kome?Je li on misli da Banja Luka ne zna šta je rukomet?Neka pakuje kofere i nađe nekog drugog kome može prodavati maglu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC