• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Safin: Agasi je kompletan glupan!

Ruski teniser poručio je "penzionisanom" Amerikancu da ATP ima bankovni račun na koji može da vrati novac zarađen na nesportski način.

 Safin: Agasi je kompletan glupan!  Izvor: MONDO

Marat Safin preporučio je Andreu Agasiju da vrati osvojene titule i novac, nakon što je priznao da je tokom karijere koristio zabranjene supstance i lagao o tome Udruženje profesionalnih tenisera (ATP).

Agasi je u autobiografskoj knjizi "Otvoreno" priznao da je 1997. godine uzimao metamfetamin i da je potom ubijedio ATP da je to učinio "nesvjesno".

Safin, koji će se na Mastersu u Parizu oprostiti od tenisa, rekao je lokalnom tamošnjem dnevniku "Ekip" da nije dovoljno to što Agasi kaže da se "osjeća krivim".

"Ako baš hoće da opere savjest, neka vrati titule, novac i grend slem trofeje! Ako je za fer plej, neka bude takav do kraja. ATP ima svoj račun u banci i Agasi može da im uplati novac koji je zaradio na nesportski način - ako hoće".

Safin je postavio pitanje zbog čega je Agasi uopšte objavio autobiografiju.

"Šta je bilo, bilo je. Umjesto da sačuva tajnu i poštedi ATP, kao što je ATP poštedio njega i omogućio mu da bude upješan, on ih je stavio u vrlo neugodnu poziciju. Ponekad čovjek mora da drži jezik za zubima. Ali Agasi je želio da prodajom knjiga zaradi još veći novac. Stvarno je kompletan glupan".

Agasi je u karijeri osvojio 68 titula, od kojih osam na najvažnijim turnirima. Četiri puta trijumfovao je na Australijan openu, dva puta na US openu, a po jednom na Vimbldonu i Rolan Garosu.

On je treći na listi zarada tenisera svih vremena, pošto je od uspjeha na turnirima inkasirao preko 31 milion dolara.

(MONDO/Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC