• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kupite bolid Mihaela Šumahera!

Obožavatelji Mihaela Šumahera dobili su priliku da kupe bolid koji je slavni vozač vozio 1994. godine dok je bio član Benetona.

 Kupite bolid Mihaela Šumahera! Izvor: MONDO

Šumaherov Ford Kosvort ponuđen je na čuvenoj internet stranici za prodaju “eBay” a cijena je već dostigla 1.600.000 evra.

Možda se nekom ovaj iznos čini pretjeran, ali radi se o bolidu u kojem je Šumaher 1994. godine osvojio svoju prvu od od ukupno sedam šampionskih titula u jednoj od najkontroverznijih trka u istoriji Formule 1.

Nijemac je u 36. krugu posljednje trke sezone u australijskom Adelejdu nakon izlijetanja sa staze vrlo agresivno zagradio jedinog konkurenta za titulu Dejmona Hila izazvavši sudar.

Obojica su nakon ovog incindenta morali odustati prije vremena što je odgovaralo Šumaheru koji je tako zadržao bod prednosti u generalnom plasmanu i domogao se šampionske titule.

Iako je Nijemac tu trku završio u zidu od guma, njegov bolid ponuđen na aukciji, kako tvrdi vlasnik iz Toronta je u jako dobrom stazu i spreman za stazu, a kupac neće morati da brine mnogo o njegovom održavanju pošto uz bolid dobija pregršt rezervnih dijelova.

Kako se navodi u ponudi, osim dodatnog mjenjača, budući vlasnik Šumaherovog bolida dobiće i rezervni amortizer, kočnice, hladnjak, prednje i zadnje krilo, pa čak i laptop za podešavanje bolida.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC