• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena Vilijams: Hrabra Šarapova!

Autor mondo.rs

Ruska teniserka dobila podršku od Serene Vilijams.

"Važna konferencija", kako je bilo najavljeno iz tabora Marije Šarapove, donela je šokantno saopštenje ruske teniserke koje niko nije očekivao. Ona je saopštila da je pala na anti-doping testiranju koje je bilo izvršeno na Australijan openu zbog koje je čeka suspenzija.

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams kazala da je bila šokirana kada je čula da je Marija Šarapova pala na doping testu, ali je pohvalila Ruskinju što je bila hrabra jer je prihvatila odgovornost.

"Kao što je Marija rekla, spremna je da preuzme punu odgovornost i mislim da je time pokazala veliku hrabrost, pokazala je srce", rekla je Vilijams novinarima u Njujorku, gde će u "Medison skver gardenu" sa svojom najboljom prijateljicom Karolinom Voznijacki odigrati egzibicioni meč.

Osvajačica 21 grend slem titule Vilijams rekla je da se "nada najboljem" za Šarapovu, koju je pobedila u četvrtfinalu ovogodišnjeg Australijan opena.

Šarapova je juče u Los Anđelesu saopštila da su njeni rezultati na Australijan openu u januaru bili pozitivni na meldonijum. Ona je rekla da je zbog zdravstvenih problema uzimala taj lek, da nije bila svesna da se od 1. januara nalazi na listi zabranjenih i da snosi punu odgovornost.

Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC