• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bošković: Vjerujemo u naš kvalitet

Možemo samo da obećamo veliku borbu i jako kvalitetnu utakmicu", poručio je Blagojević.

 Bošković: Vjerujemo u naš kvalitet  Izvor: MONDO

Trener rukometaša Partizana Saša Bošković smatra da bi svaka pobjeda u prvoj utakmici trećeg kola Kupa EHF protiv danskog Svenborga predstavljala dobar rezultat pred revanš.

"Bez obzira što igramo protiv tako snažne ekipe, nema razloga da ne vjerujemo u svoj kvalitet. Neophodna nam je velika podrška sa tribina, pošto ovaj tim Partizana potpuno druga;ije igra kad su uz njega navijači."

Bošković misli da bi adut "crno-bijelih" u dvomeču sa fizički dosta snažnim i brzim danskim rukometašima mogla bi da bude granitna odbrana, koja je primila najmanje golova u domaćem šampionatu.

Direktor Partizana Aleksandar Blagojević podsjetio da je da su "crno-bijeli", u doba kada je on bio igrač, ukrštali koplja sa Dancima i da su Svenborg "oduvali" na prepunoj "Banjici".

"Sada su stvari bitno drugačije. Partizan na okupu ima mladu ekipu, koja na međunarodnoj sceni nema nikakav rezultatski imeprativ. Možemo samo da obećamo veliku borbu i jako kvalitetnu utakmicu", poručio je Blagojević.

Golman Vladimir Abadžić, koji je došao iz redova rasformiranog Tarketa, ocijenio je da žrijeb nije bio naklonjen Partizanu, pošto je Svenborg vrlo neugodan protivnik.

"Mi smo puni optimizma i želimo da se nadmećemo sa Dancima, da vidimo gdje smo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u evropskim takmičenjima. Važno je što ćemo biti kompletni, pošto su svi igrači spremni", zaključio je Abadžić.

Prva utakmica između Partizana i Svenborga na programu je u subotu od 18 časova na Banjici, dok je revanš sedam dana kasnije u danskom gradu Gudme.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC