• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti na turneji po Srbiji, uz mts

Autor mondo.rs

Šampioni Evrope i sveta, vaterolisti Srbije, sledeće nedelje obići će nekoliko gradova u Srbiji i odigrati revijalne mečeve. Turneju organizuje Telekom Srbija. Humanitarna nota cele akcije za pomoć ljudima na Kosovu i Metohiji.

 Vaterpolisti Srbije na turneji po Srbiji Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



"mts Turneja Šampiona" naziv je kampanje koju će Vaterpolo savez Srbije, zajedno sa Telekomom Srbije, organizovati naredne nedelje u nekoliko gradova u Srbiji.

Vaterpolisti Srbije biće u ponedeljak, 21. marta u Novom Sadu, u utorak, 22. marta u Beogradu, u sredu će obići Kosovo i Metohiju (Leposavić, Gračanica, Kosovska Mitrovica), u četvrtak, 24. marta pozdraviće građane Niša, a u petak, 25. marta biće u Kragujevcu.

"Reč je o staroj ideji koji nikako nismo uspevali organizujemo, jer bi se po završetku takmičenja svi vrlo brzo razišli da uhvatimo nekoliko dana odmora. Imali smo uvek želju da obiđemo Srbiju, pozdravimo navijače i drago nam je da će se to dogoditi naredne nedelje. Imaćemo na okupu 26 igrača koji će biti podeljeni u dve reprezentacije podjednakog kvaliteta i to će biti prave utakmice u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Radujemo se i poseti Kosovu i Metohiji. Zahvalan sam Telekomu na podršci, ne samo u ovoj akciji", rekao je selektor srpskog tima Dejan Savić.

Dakle, dođite na vaterpolo spektakle u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Gračanici i Kragujevcu. Ne samo što ćete uživo gledati majstore ove igre, već ćete i pomoći ljudima na Kosovu i Metohiji, jer će veliki deo prihoda od ulaznica ići za narodne kuhinje u pokrajini.

Vaterpolisti će biti podeljeni u dva tima, a biće priključeni i juniorski reprezentativci.

Savić je poručio da je jedan od ciljeva i da se mladi polako priključuju A timu.

"Utakmice će biti miks standardnih reprezentativaca i mladih, sa ujednačenim ekipama. Jedan tim vodiću ja, a drugi Vladimir Vujasinović, a gledaće se i rezultat. U Kragujevcu će sve biti revijalnog karaktera u kojem će učestvovati i mlađi pogoni Radničkog.Siguran sam da će publika uživati i da ćemo se pokazati u pravom svetlu".

Savić je za "Turneju šampiona" pozvao sledeće igrače:

Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Djorđe Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović. Stefan Mitrović, Strahinja Rašovic, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

Ispred generalnog sponzora Telekoma Vlada Bojić (direktor sektora marketinga) je istakao:

"Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa Vaterpolo savezom Srbije. Telekom Srbija, pod okriljem svog brenda mts, nastavlja da podržava Savez i aktivnosti koje sprovodi, pa tako i ovu zanimljivu ideju. Pored promocije sporta 'mts turneja šampiona' ima i humanitarni karakter. Sva sredstva od prodaje karata biće donirana narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiju. Koristim priliku da pozovem sve ljubitelje sporta na druženje sa aktuelnim prvacima Evrope".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC