• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda definitivno izbačena u A2 ligu!

Autor mondo.rs

Vaterpolisti Zvezde definitivno prebačeni u regionalnu A2 ligu, pošto su zbog oduzimanja bodova takmičenje u A1 ligi, završili na poslednjem mestu sa "minus 6" bodova.

 VK Crvena zvezda izbačena u drugu regionalnu ligu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Srpski reprezentativni vaterpolo dominira svetskom scenom. U klupskom je situacija obrnuta - veoma teška.

I dok navijači Partizana skupljaju novac kako bi pomogli sedmostrukom prvaku Evrope da izađe iz finansijske krize, drugi bivši šampion Starog kontinenta, Crvena zvezda, suočen je izbacivanjem iz najjače grupe regionalne Triglav lige.

Rukovodstvo takmičenja donelo je odluku sa se crveno-beli sledeće sezone takmiče u A2 ligi. U A1 će Jadran iz Splita i Budva. Žaba crveno-belih nije usvojena, a, prema nezvaničnim informacijama, na disciplinskom sudu u Dubrovniku nije bio prisutan predstavnik Srbije.

"Izbacili su nas na pravdi Boga. Nemam sada šta da kažem, ko zna šta će se događati u narednom periodu ali je sigurno da nismo rekli sve", rekao je predsednik Zvezde Viktor Jelenić povodom odluke donete u ponedeljak.

Crvena zvezda je izbačena iz regionalne vaterpolo Triglav lige nakon spora oko registracije trojice igrača,navodi se na zvaničnom sajtu takmičenja.

U obrazloženju odluke stoji i da je predsednik VK Crvena zvezda Viktor Jelenić kažnjen zabranom obavljanja dužnosti u roku od 18 meseci.

Upravni odbor regionalnog takmičenja prethodno nije dozvolio registraciju trojice novih igrača Crvene zvezde (Filipa Kljajevića, Dragana Draškovića i Srđana Aksentijevića). Njih trojica su igrali za Zvezdu u trijumfima nad Radničkim i Vojvodinom, ali je liga te utakmice registrovala porazima crveno-belih, kojima je oduzela i šest bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC