• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Agenti prodaje sa peharom evropskog prvaka

Autor mondo.rs

mts turneja šampiona nastavljena je u utorak u Beogradu, kada su se u ulozi agenata prodaje našli zlatni vaterpolisti Živko Gocić i Strahinja Rašović.

 Agenti prodaje sa peharom evropskog prvaka Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Posle Novog Sada vaterpolo reprezentativci Srbije nastavili su "mts turneju šampiona" druženjem u novootvorenoj mts poslovnici u Bulevaru kralja Aleksandra Beogradu. Svi prisutni imali su priliku da se druže i fotografišu sa Strahinjom Rašovićem i Živkom Gocićem koji su, na iznenađenje prisutnih, ovom prilikom bili u ulozi agenata prodaje.

 Srećom, nisu se mnogo umorili pred večernju revijalnu utakmicu koja je humanitarnog karaktera.

Pored novog iskustva koje su imali u ulozi agenata prodaje, zlatni momci privukli su veliku pažnju i sa peharom Evropskog prvenstva, koji su doneli specijalno za ovu priliku. Brojni posetioci su na taj način, makar na trenutak, mogli da se osete kao evropski šampioni slikajući se sa ovim trofejom.

"Kompanija Telekom Srbija je dugogodišnji partner Vaterpolo saveza Srbije i veliko nam je zadovoljstvo da sarađujemo i ovom prilikom. Pored sportskog, mts turneja šampiona ima i humanitarni karakter jer će sav novac od prodaje ulaznica za utakmice u okviru turneje biti doniran narodnim kuhinjama", izjavila je Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

Real Madrid - Valensija 2:2
Izvor: YouTube

"mts turneja šampiona" se nakon Beograda nastavlja na Kosovu i Metohiji, gde će zlatni vaterpolisti obići Kosovsku Mitrovicu i Leposavić kao i srednjovekovni manastir Gračanicu. Živko Gocić je rekao da se toj poseti posebno raduje, jer zna koliko srpski narod teško živi na KiM i koliko zdušno navijaju za naše sportiste.

Turneja je organizovana pod pokroviteljstvom generalnog sponzora, kompanije Telekom Srbija. U planu je da vaterpolisti Srbije pored ovih gradova, gostuju još u Kragujevcu i Nišu gde će se takođe odigrati revijalne humanitarne utakmice. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC