• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Ne osjećam se kao broj jedan

"Stekao sam mnogo samopouzdanja, ali ne znam da li ću uspjeti da se odmorim i fizički pripremim za turnir u Londonu".

 Đoković: Ne osjećam se kao broj jedan Izvor: MONDO

Pobjeda na turniru Masters serije u Parizu uticaće da Novak Đoković sa mnogo više samopouzdanja nastupi na završnom turniru sezone u Londonu.

To je izjavio sam najbolji srpski teniser, pošto je u finalu u dvorani Bersi savladao Gaela Monfisa rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 5:7, 7:6.

Time je Novak osvojio peti trofej ove sezone, koliko ima i Rafael Nadal, dok je Britanac Endi Marej vodeći sa šest osvojenih turnira.

Foto galeriju sa finala turnira u Parizu pogledajte OVDJE.

"Bilo je nevjerovatno teško. Gael je bio nepredvidiv i vrlo dobro je udarao... Srećan sam što sam osvojio dva velika turnira na kraju sezone. Stekao sam mnogo samopouzdanja, ali ne znam da li ću uspjeti da se odmorim i fizički pripremim za turnir u Londonu", rekao je Đoković.

On je u nedelju zabilježio 76. pobjedu u sezoni i osvojio prvu titulu na Mastersu ove godine, pošto je poražen u četiri finala: u Majamiju od Mareja, u Monte Karlu i Rimu od Nadala, a u Sinsinatiju od Rodžera Federera.

"Dvije uzastopne titule su veliki uspjeh, pogotovo što sam u Bazelu i Parizu pobijedio prvog i drugog tenisera svijeta (Federera i Nadala). To će mi biti veliki motiv da još neki put ostvarim takav rezultat. Zadovoljan sam svojom igrom u posljednjih četiri-pet nedelja", rekao je Novak.

"Mnogo sam razmišljao o izgubljenim finalima prethodnih turnira Masters serije i nije mi bilo prijatno kada je Monfis krenuo bolje da igra. Publika mu je mnogo pomogla i motivisala ga u završnici meča, tako da sam morao da se borim i protiv njih. Ali, zbog toga je ova pobjeda veća".

Đoković je istakao da se još ne osjeća kao najbolji teniser svijeta.

"Igram odlično i ove pobjede mi daju mnogo samopouzdanja. Ne osjećam se kao najbolji teniser svijeta, iz prostog razloga što još nisam broj jedan".

I dalje treći reket svijeta u Londonu će od 22. do 29. novembra braniti titulu na završnom ATP šampionatu, koji se ranije zvao Masters kup.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC