• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A sada, u napad na Rolan Garos!

Autor mondo.rs

Đoković kaže da nije umoran i da mu prelazak na šljaku neće biti problem. "Rolan Garos je najveći cilj", poručuje najbolji svetski teniser.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, neposredno nakon što je u Majamiju postao rekorder po broju osvojenih mastersa i teniser sa najvećom zaradom u istoriji, poručio je da se ne oseća umornim i da se okreće novom "napadu" na Rolan Garos.

 Otvoreni šampionat Francuske jedini je gren slem koji najbolji svetski teniser, još, nije osvojio. Mnogi su uvereni da će ove sezone uspeti u tome.

"Kreće sezona na šljaci, mislim da mi prelazak na nju neće teško pasti jer se ne osećam umornim. Rolan Garos je najveći cilj, tome ću prilagoditi turnire i nadam se da ću uspeti da osvojim trofej. Velikih promena u pripremama neće biti, pošto sam prethodnih godina stizao do finala", izjavio je Đoković novinarima u Majamiju.

Posle rekordnog 28. mastersa i najveće zarade u istoriji (98.199.548 dolara) nezaobilazna tema bio je rekord Rodžera Federera od 17 gren slemova.

"Uzbuđen sam zbog rekorda i nadam se da ću ih napraviti još. Taj Fedrerov rekord mi stoji negde u podsvesti, ali to ne sme da mi bude glavna motivacija, jer bi mi u ovom trenutku samo odvlačio pažnju", poručio je Đoković, koji je do sada osvojio 11 titula na četiri najveća turnira.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC