• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana mejlom "odjavila" Srbiju

Autor mondo.rs

Srpska teniserka elektronskom poštom obavestila čelnike TSS i selektora Tatjanu Ječmenicu Jevtić da neće više nastupati za nacionalni tim

Ana Ivanović završila je reprezentativnu karijeru. Odlučila je da se povuče iz Fed kup tima zbog medijskih napada na nju.

A kako se oprostila od nacionalnog tima? Elektronskom poštom.

"Tačno je da se Ana Ivanović povukla iz reprezentacije. Ranije ovog meseca poslala je mejl, koji je bio adresiran na još neke ljude iz TSS, i objasnila nam je zašto ne želi više da igra za reprezentaciju Srbije. U njemu je nevela da je stalno izložena kritikama od strane javnosti, bez obzira da li igra ili ne. istakla je da se uvek odazivala pozivu kada je bila u mogućnosti da igra, ali da je uvek bila meta kritike", objasnila je za "Sportski žurnal" selektor Tatjana Ječmenica Jevtić.

Ona je objasnila da je Anin mejl stigao u martu, ali da je javnost tek sada saznala za njega, jer je bilo pokušaja da se utiče na promenu odluke.

"Čelni ljudi u Savezu pokušali su još jednom da je ubede da se vrati u tim, ali se njena odluka nije promenila. Čekali smo da vidimo šta će da kaže, ali je odluka konačna", dodala je Ječmenica Jevtić.

Ana Ivanović je za reprezentaciju Srbije odigrala 29 mečeva i ostvarila 20 pobeda, a bila je i deo ekipe koja je igrala finale Fed kupa 2012. godine.

"Nadala sam se da će promeniti mišljenje, ali sada jedino mogu da joj zahvalim na svemu što je pružila reprezentaciji. Imala je trijumfe koji se pamte, ali je donela odluku koju poštujem", dodala je selektor Srbije.

Anin oproštaj od reprezentacije stigao je uoči važnog duela sa selekcijom Belgije za opstanak u Svetskoj B grupi.

"Reprezentacija bi sa Anom i Jelenom Janković bila među jačim ekipama u Fed kupu i mogli bismo da pariramo svima. Ovako smo mnogo oslabljeni, ali moramo dalje", dodala je Ječmenica Jevtić, koja je za mečeve 16. i 17. aprila pozvala Jelenu Janković, Aleksandru Krunić, Jovanu Jakšić, Ninu Stojanović i prvi put kao petu igračicu mladu Olgu Danilović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC