• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd - Banjaluka, rekordna zainteresovanost!

Autor mondo.ba

Praćenje 10. jubilarne biciklističke trke Beograd - Banjaluka najavilo preko 30 medijskih kuća iz zemlje i inostranstva, što ovaj sportski događaj čini jednim od najpraćenijih sportskih događaja u zemlji!

 Jubilarna 10. trka Beograd - Banjaluka, rekordna zainteresovanost! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Trka Beograd - Banjaluka je u svom jubilarnom, 10. izdanju privukla medijsku pažnju u zemlji, ali i u svijetu.

Svrstavanje biciklističke trke Beograd - Banjaluka u 100 najboljih svih vremena po izboru AIOCC-a, direktno je dovelo do interesovanja nacionalnih emitera Njemačke, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Srbije.

Po prvi put trka će se prenositi u direktnom prenosu putem programa Javnog servisa Republike Srpske, RTRS, a trku će direktno pratiti i naši medijski partneri: RTS, Sportski žurnal, Glas Srpske, Nezavisne Novine, Atv, Elta TV, K3, BHT, Uno Radio, Gradski Radio, Radio RS, Radio Tešanj, mondo.ba, Srpskecaffe, Ljepota&Zdravlje i drugi.

Svoju podršku pored velikog broja inostranih ambasada i zvanično su dali ambasada Bosne i Hercegovine u Srbiji i predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, što daje legitimitet atributu da se radi o velikom sportskom događaju na Balkanu!

Podrška ove godine nije izostala iz gradova Banjaluka i Beograd, opština Teslić, Tešanj, Doboj i Bijeljina, što je upotpunilo nastojanje organizatora trke da se maksimalno iskoristi sportski i turistički potencijal medijski najpraćenijeg događaja u Bosni i Hercegovini.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Direktor 10. jubilarne biciklističke trke, Vladimir Kuvalja ovim povodom je rekao:

''Mediji su naši najveći partneri bez kojih ovaj događaj ne bi imao ovako veliki značaj. Svjesni smo da je saradnja neophodna i da su mediji naši najveći promoteri. Zahvaljujući medijima podrška od gradova naših partnera je iz godine u godinu sve veća, a saradanja sve bolja. Nama je i cilj da ovaj događaj bude medijski propraćen u što je moguće većem obimu, odnosno, da trka bude napraćeniji medijski događaj u zemlji!''

Značaj saradnje sa medijima je važan i u kontekstu turizma, a povodom najavljenog jubileja dobija na još većoj važnosti jer će okupiti veliki broj internacionalnih sportskih radnika, profesionalnih vozača i profesionalnih biciklističkih timova, što će nesumnjivo doprinjeti promociji Srpske u Evropi!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC