• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Davidenko je bio bolji

Pobjedivši Nikolaja Davidenka na startu ATP šampionata u Londonu, Novak Đoković je produžio svoju seriju uspjeha na 11 mečeva.

 Novak: Davidenko je bio bolji  Izvor: MONDO

Ali Novak je itekako bio svjestan da na debiju u po mnogo čemu atipičnoj O2 areni nije pružio partiju na svom uobičajenom nivou.

"Nisam se osjećao baš sjajno na terenu. Kasnio sam kod udaraca, nisam mogao da uhvatim pravi ritam. Reakcije mi takođe nisu bile najbolje", rekao je Đoković, dodavši da je pobjeda ipak najvažnija.

"Znao sam da će meč biti dug i težak. Davidenko je u velikoj formi. Drago mi je što sam uspio da slomim tako agresivnog tenisera".

Tu nije bio kraj komplimentima izrečenim na račun proćelavog Rusa, sa kojim je na kraju, po fudbalskom običaju, razmijenio majice na mreži!

"Mislim da je Davidenko bio bolji u prva dva seta, a možda i ukupno gledano. Meni jako znači što sam imao loš dan i opet pronašao put do pobjede. Svako ko ima tu karakteristiku mora da bude zadovoljan".

Đoković je poslije poraza od Rodžera Federera u polufinalu US opena dobio 19 i izgubio samo jedan meč, osvojivši tri od četiri turnira na kojima je učestvovao ove jeseni.

U meču koji po rezultatima prvog kola predstavlja derbi B grupe, Novak će se u srijedu između 15 i 15.30 časova sastati sa Šveđaninom Robinom Soderlingom.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC