• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Voša stopama Partizana

Lijepo izgleda tabela novoformirane vaterpolo Evrointer lige - po tri meča i po tri pobjede dva srpska predstavnika Partizana i Vojvodine.

 VATERPOLO: Voša stopama Partizana Izvor: MONDO

Nakon što je Partizan u utorak uveče na svojoj Banjici deklasirao slovačku ekipu Košice 13:4, i Vojvodina je pokazala gostima da je Srbija zemlja vaterpola (i još nekih sportova, doduše).

Vojvodina je pobijedila 7:3 (2:2, 3:0, 1:1, 1:0), a pobjednik je odlučen u drugoj četvrtini kada su "lale" napravile seriju od 3-0.

Još jedna dobra igra Vojvodine u odbrani, ali je bila nešto slabija realizacija. Tako je napad sa igračem više bio najslabiji segment igre novosadske ekipe - jedan gol iz šest akvih situacija.

Ipak, čini se da je mladim igračima Vojvodine u mislima bio predstojeći, istorijski prvi meč u Evroligi, protiv zagrebačke Mladosti u nedelju u Novom Sadu.

Zanimljivo je da je četiri sekunde prije kraja meča(!) došlo do manjeg koškanja pojedinih vaterpolista Vojvodine i Košica, a trener novosadske ekipe Dejan Stanojević se toliko iznervirao na svoje igrače, da je jednom od njih udario ćušku kad je izašao iz bazena.

Dva gola za Vojvodinu protiv Košica dao je Miroslav Ranđić , a po jednom su strijelci bili Basara, Miloš Miličić, Srđan Vuksanović, Boris Vapenski i Petar Filipović.

Golove za Košice dali su Nižnji, Zatvoič i Famera.

Vojodina je imala jedan peterac i iskoristio ga je Ranđić.

Naredne utakmice u Evrointer ligi, Partizan i Vojvodina igraju u decembru. Partizan 2. decembra gostuje rumunskoj Oradei, a Vojvodina će 9. decembra biti gost mađarskog Segeda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC