• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Borovčanin protiv Dadovića

Čeh Polakovič otkazao meč na Mokroj Gori, Bokser iz Bosne i Hercegovine Adis Dadović novi protivnik Nenada Borovčanina.

 BOKS: Borovčanin protiv Dadovića Izvor: MONDO

Poslije povrede Čeha Polakoviča, koji je trebalo da boksuje protiv Nenada Borovčanina na Mokroj Gori, menadžeri su prihvatili drugu najadekvatniju ponudu, pa je novi protivnik srpskog profesionalnog boksera Adis Dadović iz Zenice.

Riječ je o bivšem reprezentativcu Bosne i Hercegovine u boksu, koji je u kik-boksu bio prvak Evrope i vice-šampion svijeta.

Za razliku od Polakoviča, Dadović je bio umjereniji u izjavama pred meč sa Borovčaninom:

"Borovčanin je jedan od najboljih boksera u Evropi, ali, ring je mjesto gde padaju i najbolji. Ja se još nisam dokazao kao profesionalni bokser i ovo mi je idealna prilika. Pokušaću da mu skratim prostor u ringu i da nametnem poludistancu, moje najjače oružje. Sve će se vidjeti u ringu", kaže Dadović.

Nenad Borovčanin, koji neprestano trenira u Mećavniku, u društvu Vitomira Martića i Slobodana Lukića, sa optimizmom dočekuje predstojeći meč:

"Dadovića znam kao dobrog i hrabrog borca. Pravi je profesionalac i zbog toga ne smijem da ga potcijenim, jer je poznato da je kondiciono uvijek besprijekorno spreman. Moj cilj se zna - ulazak u svjetski vrh, tako da nema milosti ni za koga. Ne želim da ga potcjenjujem, boksovaću sa distance, jer je on izuzetno opasan u borbi iz bliza.Trenirao sam dugo za ovaj meč, spreman sam i psihički i fiziči, neka pobijedi bolji", kaže Borovčanin.

"MEĆAVNIK BOKSING NAJT" privukao je veliku pažnju javnosti zbog parova borbi, ali ponajviše zbog prisustva slavnog filmskog režisera Emira Kusturice, koji je domaćin ovog spektakla. On se upravo vratio iz Italije, gdje je primio filmsku nagradu „Osam i po", jednu od mnogih u njegovoj bogatoj karijeri. Pozivnice su poslate na adrese mnogih umjetničkih i sportskih velikana, ali i srpskih političara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC