• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Derbi Partizan-Vojvodina u Banjaluci!

Vaterpolisti Partizana i Vojvodine odigraće u subotu u Banjaluci derbi meč Prve A lige Srbije i uveličati proslavu otvaranja olimpijskog bazena.

 VATERPOLO: Derbi Partizan-Vojvodina u Banjaluci! Izvor: MONDO

Ulaz će biti slobodan, a utakmicu, koja će početi u 18.00 časova, direktno će prenositi Radio-televizija Republike Srpske i Radio-televizije Srbije.

Ljubitelji vaterpola u Republici Srpskoj i šire imaće priliku da vide na djelu gotovo kompletnu reprezentaciju Srbije.

Takođe, Vojvodina i Partizan će i svoj drugi međusobni duel u prvenstvu Srbije odigrati u Banjaluci u februaru, kada će nominalno Vojvodina biti domaćin.

Prije okršaja sa Vojvodinom u Banjaluci, vaterpolisti Partizana u srijedu igraju i prvi meč u gostima u regionalnoj Evrointer ligi.

Partizan će biti gost rumunske Oradee, ekipe koja je iznenadila pobjedom nad italijanskim Posilipom u osmini finala Kupa LEN (12:10).

Crno-bijeli su do sada pobijedili sva tri meča u Evrointer ligi (Vašaš 8:5, Ferencvaroš 10:3 i Košice 13:4), dok je Oradea u svom prvom meču u tom takmičenju, 26. novembra poražena u Budimpešti od Vašaša - 13:8.

Partizan i Oradea već su se jednom sastali na samom početku nove vaterpolo sezone. Na turniru čiji je domaćin bila Oradea, tim sa Banjice je pobijedio 11:10, ali poslije samo nekoliko dana priprema.

Trener Partizana Igor Milanović neće voditi najjači sastav u Rumuniju, jer će se pojediniti igrači odmarati i trenirati u Beogradu sa pomoćnim trenerom Vladimirom Pavlovićem.

Nikola Rađen je još rovit, a moguće je da na put ne krenu i Vladimir Vujasinović, Duško Pijetlović i golman Slobodan Soro. Milanović je već ukazivao šansu mlađim golmanima Branislavu Mitroviću i Stefanu Živojinoviću, kao i još nekim "poletarcima", pa je za očekivati da istu praksu nastavi i protiv Oradee.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC