• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (SL): Srbi bez mnogo izmjena na Rumune

Vaterpolo reprezentacija Srbije 8. decembra igra drugi meč u Svjetskoj ligi u gostima protiv Rumunije. Pozvan i Boris Vapenski.

 VATERPOLO (SL): Srbi bez mnogo izmjena na Rumune Izvor: MONDO

Poslije ubjedljivog trijumfa na startu Svjetske lige, u Nišu protiv Turske (19:5), vaterpolo reprezentacija Srbije 8. decembra će u 2. golu gostovati Rumuniji u Oradei.

Selektor Srbije Dejan Udovičić odlučio je da ne mijenja mnogo sastav koji je deklasirao Turke, a jedina izmjena je što je pozvan igrač Vojvodine Boris Vapenski, umjesto drugog golmana Gojka Pijetlovića (član crnogorskog Katara).

Na spisku su:


golmani - Slobodan Soro i Branislav Mitrović (obojica iz Partizana);

Marko Avramović, Živko Gocić, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Slavko Gak (svi iz Partizana), Vanja Udovičić, Slobodan Nikić i Filip Filipović (Pro Reko), Boris Vapenski, Uroš Kalinić i Petar Filipović (Vojvodina).

Okupljanje reprezentacije je u ponedeljak, 7. decembra ujutro na Banjici, a poslije treninga "delfini" putuju u Oradeu. U Rumuniji će im se priključiti i trojac iz Pro Reka - Udovičić, Nikić i Filipović.

Za veći dio reprezentacije, praktično, neće biti odmora od vikenda, jer će Partizan i Vojvodina otvoriti novu sezonu u prvenstvu Srbije međusobnim duelom koji će biti odigran u Banjaluci, u subotu (početak u 18 časova).

Vaterpolo savez Srbije odlučio je u srijedu da treću utakmicu u Svjetskoj ligi, protiv Španije 26. januara, srpski nacionalni tim ponovo igra u Nišu, izražavajući time zahvalnost tom gradu i Nišlijama na odličnoj podršci u prvom meču protiv Turske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC