• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (JL): Mladost i Budva miroljubivo

Protivnici Partizana i Vojvodine u Evroligi, u međusobnom duelu u Jadranskoj ligi odigrali neriješeno. Težak poraz Primorca u Dubrovniku.

 VATERPOLO (JL): Mladost i Budva miroljubivo Izvor: MONDO

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i crnogorske Budve odigrali su neriješeno 5:5 (1:2, 0:1, 2:1, 2:1) u 10. kolu regionalne Jadranske lige.

Te dvije ekipe protivnici su Vojvodine, odnosno Partizana u Evroligi. Budva je došla u Zagreb poslije ubjedljivog poraza od Partizana na startu Evrolige (3:9), dok je Mladost u Novom Sadu protiv Vojvodine pokazala izuzetan kvalitet i trijumfovala je 7:2.

Utakmica u Zagrebu bila je vrlo izjednačena. Budvani su uspjeli jednom u meču da odu na +2 (3:1) i to je bila najveća prednost na meču. Obe ekipe odigrale su vrlo loše sa igračem više - Mladost nije pogodila nijednom iz pet takvih napada, dok je Budva jednom pogodila od šest.

Naredni protivnik Vojvodine u Evroligi, hercegnovski Jadran zabilježio je rutinsku pobjedu u 10. kolu Jadranske lige. Novljani su pobijedili splitski Mornar 9:4 (četiri gola Borisa Zlokovića).

Izdvajamo i visoku pobjedu Juga u Dubrovniku nad braniocem titule prvaka Evrope, kotorskim Primorcem - bilo je čak 14:7 (2:2, 4:3, 5:2, 3:0)

U duelu evroligaša, Primorac je bio u vođstvu u drugoj četvrtini, ali je domaćin napravio preokret. Kotorani su u drugom poluvremenu postigli samo dva gola, a Jug osam.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC