• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U bazenu ništa novo, Srbija u finalu Svetske lige!

Autor mondo.rs

Vaterpolisti Srbije u polufinalu Svetske lige savladali Italijane 7:4. Za titulu u nedelju sa Sjedinjenim Američkim Državama.

 U bazenu ništa novo, Srbija u finalu Svetske lige! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

BRAVO!

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u finale Svetske lige pošto su ostvarili petu pobedu na završnom turniru koji se održava u Kini. Izabranici Dejana Savića su za finale morali da pobede neugodnu reprezentaciju Italije, ali ni ovoga puta nisu razočarali.

Srbija je protiv Italije slavila rezultatom 7:4 (2:1, 2:1, 1:1, 2:1), a za titulu Svetske lige boriće se u nedelju (10h) protiv Sjedinjenih Američkih Država koje su posle peteraca eliminisale Grčku.

"Delfini" nisu "pobedili" samo u trećoj četvrtini, a sve ostale su dobijene rezultatom 2:1. U novoj pobedi naših vaterpolista ponovo se istakao Filip Filipović koji je tri puta pogađao mrežu Italijana, a dva pogotka postigao je u drugoj deonici kada se lomio meč.

Osim njega, u strelce su se po jednom upisivali Rašović, Ćuk, Aleksić i Jakšić.

"Gleaocima je bilo lepše da gledaju nego nama u vodi. Mučili smo se sa igračem više, imamo teretanu i bazen u svakodvenom radu. Za sada je sve korektno ali ima dosta prostora napredak. Pokušaćemo ponovo da osvojimo Svetsku ligu iako smo rekli da hoćemo da ovde prvo vidimo gde smo u odnosu na rivale. Idemo na pobedu ko god bio ali ponavljam važnije mi je da smo dobro radili", kazao je posle meča kapiten Živko Gocić.

Bazen Huidžu Jinšan lejk. Gledalaca 500. Sudije: Naumov (Rusija), Aleksandresku (Rumunija). Igrač više: Italija 9 (1), Srbija 9 (2). Dva igrača više: Italija 1 (0). Peterci: Srbija 1 (0).

ITALIJA: Del Luongo, Di Fulvio 1, Gito, Filjol 2, Fondeli 1, Bodegas, Figari, Nora, K.Prešuti, Luongo, Đakopo, N.Prešuti, Vasalo. Selektor: Kampanja.

SRBIJA: G.Pijetlović, S.Rašović 1, Gocić, Randjelović, Ćuk 1, D.Pijetlović, Ubović, Aleksić 1, Jakšić 1, Filipović 3, Prlainović, S.Mitrović, B.Mitrović. Selektor: Savić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC