• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučko "srce u ringu"

Delić i Ninić obećali da će ostaviti srce u ringu u subotu na spektaklu "Noć šampiona - Svome gradu" u banjalučkom "Boriku".

 Banjalučko "srce u ringu" Izvor: MONDO

U glavnom programu snage će u meču za prestiž odmjeriti banjalučki bokser Goran Delić i Atila Makula iz Mađarske (6x3, WBF federacija) u kruzer kategoriji do 90,719 kg, dok će kik-bokser Draženko Ninić rukavice ukrstiti sa Janošom Nitlisbahom iz Švajcarske u lou-kiku (5x2, WKA federacija) do 90 kg. Naturalizovani Švajcarac u profesionalnoj karijeri ima 36 borbi od čega je 30 riješio u svoju korist.



"Makula je vicešampion Evrope i šampion Njemačke u tajlandskom boksu, dakle riječ je o izuzetno kvalitetnom protivniku. Pripremni period u kojem smo radili pojačanim intenzitetom sada je iza nas. Ne obećavam ništa, ali daću sve od sebe da opravdam povjerenje i gledaocima pružim nezaboravno veče", izjavio je Delić za "Fokus".

Ninić takođe obećava odličnu borbu.



"Mnogo je viši od mene i to me malo zabrinjava, jer ima dugačke ruke koje vješto koristi. Imamo dosta informacija o njemu, a taktiku smo pripremili u skladu s viđenim. Sve je na meni. Sigurno ću raditi klinč borbu, iako ću se boriti u kategoriji koja nije standardna, očekujem uspješno veče. Ne obećavam ništa, osim da ću ostaviti srce u ringu", dodao je Ninić.

Ulaznice se nalaze u prodaji po cijeni od 10 KM, a mogu se kupiti ispred Robne kuće "Boska" i na šalteru SD "Borik". Naši borci i ovoga puta su pokazali da imaju veliko srce, pa će dio prihoda prikupljenih od prodaje ulaznica biti usmjeren u humanitarne svrhe, tačnije za liječenje golmana Borca Bojana Miloševića, i mladića koji već duže vrijeme leži u komi na beogradskoj VMA, Ognjena Dragojevića.

Promoter projekta trebalo bi da bude ukrajinski teškaš i legendarni bokser Aleksander Dimitrenko. Njegov dolazak u Banjaluku još je pod znakom pitanja, a ukoliko se pojavi na manifestaciji, u "Borik" će doći iz Hamburga, kako bi podržao banjalučke asove.

Ukrajinac boksuje u poznatom bokserskom kampu Univerzum areni u Njemačkoj, a trener mu je Fric Zdunek, koji radi i s Vitalijem Kličkom. Banjalučki hram sporta u subotu posjetiće i Stipe Drviš, hrvatski bokser i bivši svjetski prvak u poluteškoj kategoriji (WBA verzija).

Za raspoloženje publike, pored odličnih borbi u ringu, biće zadužena srpska pjevačica Tanja Savić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC