• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbojkaši: Eh te Olimpijske igre...

Autor mondo.rs

Srbija osvajanjem Svetske lige, prvi put u istoriji, donekle "umanjila bol" zbog neodlaska u Rio

Odbojkaši Srbije uspeli su da ostvare veliki uspeh. Predvođeni sjajnim selektorom Nikolom Grbićem, u Poljskoj su trijumfovali na završnom turniru Svetske lige i prvi put donose to odličje u našu zemlju.

U finalu je savladan Brazil i to sa maksimalnih 3:0.

Srpski odbojkaši presrećni su zbog odvajanja trofeja na koji su dugo čekali i koji će donekle "ublažiti bol" zbog neodlaska na Olimpijske igre.

"Bili smo oprezni protiv Brazila, jer smo mnogo puta do sada gubili u finalu. Ovoga puta od prvog do poslednjeg trenutka smo kontrolisali igru na terenu, nismo se opuštali. Do kraja smo bili oprezni jer smo znali da su oni tim koji će pokušati da se vrati. Presrećni smo zbog osvajanja Svetske lige, kojom smo potvrdili da nam je mesto na Olimpijskim igrama, ali, nažalost, nismo uspeli da ga obezbedimo. Ali, tako je uvek u sportu - jednom ti se oduzme, drugi put vrati...", izjavio je Srećko Lisinac, najbolji bloker Svetske lige.

I Marko Podraščanin potvrdio je da su neodlazak u Rio želeli da "naplate" u Poljskoj.

"Kako ne igramo na Olimpijskim igrama dali smo sve od sebe da u Svetskoj ligi ostvarimo što bolji rezultat. Uspeli smo u šestom finalu, mom četvrtom i dokazali smo svima da vredimo. Posle svega velika je žal što ne idemo u Rio, jer smo pobedili najbolje svetske timove, ali... Bože moj, spremamo se za sledeću sezonu", naveo je Podraščanin.

Miloš Nikić dočekao je treću - sreću. Dva puta poražen je u finalu Svetske lige, u Poljskoj zlatna medalja sija oko vrata.

"Posle osvajanja Svetske lige sada znamo zašto smo prethodna tri meseca patili... Ovo je sjajna stvar, dugo smo čekali na ovaj uspeh. Presrećan što smo prikazali fenomelnu odbojku i šteta je što nećemo ovog leta ići tamo, da ne ponavljam gde, ali radujemo se ovome što smo uradili".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC