• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljuti policajac napao Troickog, i to zbog...

Autor mondo.rs

Pogledajte zbog čega je ovaj (pre)revnosni Amerikanac ovako energično nastupio i isterao Srbina i Australijanca s terena.

Viktor Troicki i Bernard Tomić verovatno nisu znali šta ih je snašlo, a video snimak svedoči o tome, kada je jedan (pre)revnosni policajac uleteo na teren tokom njihovog treninga u Vašingtonu, prekinuo ih i naredio im da odu, jer...

"Izlazite s terena", povikao je poručnik, mada se "get off the court", izrečeno ovom žestinom u kombinaciji s unošenjem u lice glatko može prevesti i:

"Gubite se s terena".

Nakon što su Srbin i Australijanac hrvatskog porekla potražili objašnjenje, jer im je razlog bio čudan – "sprema se nevreme" – dobili su još drčniji odgovor:

"Ne pitam vas ništa, govorim vam".

Policajac je nastavio:

"Možete li da prekinete sada? Prekinite. Polazite, hajde. Idemo".

Sve ovo dogodilo se na terenima predviđenim za trening na ATP turniru u Vašingtonu, na kojem bi (3) Tomić večeras oko 22 časa po našem vremenu trebalo da se sastane sa (13) Ivom Karlovićem, u meču 3. kola, dok je (10) Troicki (bio je slobodan u prvom) poražen u 2. kolu od domaćeg takmičara Rajana Harisona rezultatom 6:7, 4:6.

Troicki je očigledno ostao u Di-Siju, kako bi nastavio da trenira pred Olimpijske igre u Riju, na kojima će se takođe igrati na betonu, sličnom kakav je postavljen u prestonici SAD.

Što se prekida treninga tiče, prema svedočenju prisutnih policajac je digao frku zbog navodnog nevremena koje se spremalo, mada se na snimku jasno čuje da su i Troicki i Tomić bili začuđeni, pokazujući prema nebu i ponavljajući da nema kiše.

Iako je utisak da ni Viktor, ni Bernard, nisu želeli probleme, na snimku se čuje i kako je Tomić dva puta pitao policajca:

"Zašto mi prilazite tako blizu? Udaljite se".

S obzirom na to da Vašington u međuvremenu nije pogodio nikakav armagedon, tornado, ni cunami, ostaje nejasno zbog čega je policajac s ovoliko žara i tenzije shvatio svoj posao.

Pogledajte.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC