• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (EL): Jednim udarcem tri muve!

Partizan nastavlja seriju mečeva duelom protiv Honveda u Evroligi, a ishod ovog meča računaće se i za regionalnu Evrointer ligu.

 VATERPOLO (EL): Jednim udarcem tri muve! Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana u srijedu uveče dočekuju mađarski Honved u drugoj utakmici Evrolige, a dobit bi mogla da bude trostruka.

Pobjedom nad Honvedom crno-bijeli bi: ostvarili drugi trijumf u Evroligi, izdvojili se na čelu Grupe C i ujedno ostvarili peti uspjeh u Evrointer ligi, jer će se rezultat ove utakmice računati i za regionalno takmičenje.

"U utakmicu ulazimo kao favorit i od te uloge ne bježimo. Honved nećemo potcijeniti, niti će nas zavarati njihov posljednji meč protiv Vojvodine u Evrointer ligi (poraz 8:10). Honved je tipičan predstavnik mađarske škole, igra po sistemu 'plivaj-šutiraj', ali su svakako ekipa za respekt. Imaju spoj mladosti i iskustva i pokušaće da iskoriste svako naše eventualno opuštanje", rekao je pomoćni trener Partizana Uroš Stevanović.

Honved je u prvom kolu napravio i malo iznenađenje jer je na svom bazenu slavio protiv Olimpijakosa 12:10. Partizan je deklasirao Budvu u gostima 9:3.

Ipak, na Banjici nemaju dilemu da je Partizan kvalitetniji tim i da će bodovi ostati u Beogradu. Tim više što su svi igrači zdravi i orni za igru.

Na strani crno-bijelih je i tradicija, jer imaju odličan učinak protiv mađarskih ekipa. "Očekujem da protiv Honveda nastavimo niz pobjeda protiv mađarskih ekipa", dodao je Stevanović.

Sportski direktor Partizana Darko Udovičić rekao je da će igrači ponovo učiniti sve da Banjica ostane "neosvojiva tvrđava" za gostujuće ekipe, a pozvao je i navijače da im pomognu u tome.

Utakmica se igra u srijedu od 19 časova na bazenu na Banjici, karte koštaju: 5 KM tribine i 10 KM VIP loža u dinarskoj protivvrijednosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC