• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća Peruničić: Sead uništava srpski rukomet

Braća Peruničić razočarani su što se na spisku selektora Srbije Seada Hasanefendića za EP u Austriji našao samo jedan igrač iz domaćeg šampionata.

 Braća Peruničić: Sead uništava srpski rukomet Izvor: MONDO

Članovi uprave Crvene zvezde, Predrag i Nenad Peruničić, nisu krili nezadovoljstvo nazivajući potez Hasanefendića - sistematskim uništavanjem srpskog rukometa.

"Bruka i sramota. Ovo je sistemstko uništavanje srpskog rukometa", rekao je Predrag Peruničić za "Sport", pitajući se kako je moguće da na širem spisku bude samo jedan igrač iz Super lige.

"Logićno bi bilo da među tih 28 igrača, bar pet-šest bude iz našeg najjačeg takmičenja. Ne moraju oni da putuju na Evropsko prvenstvo, ali bi trebalo da budu na spisku, zbog podstreka u daljoj karijeri".

"Dugo poznajem Seada i u korektnim smo odnosima, čak sam došao da mu čestitam na izboru za selektora. Sada sam jako razočaran ovim što je uradio".

Direktor Zvezde Nenad Peruničić takođe smatra da selektor nije napravio dobar potez kada je odlučio da pozove samo jednog igrača iz Super lige.

"Nema smisla da na širi spisak bude pozvan neki Torbica, a ne Bojan Tomić. Iz Zvezde su Tomić i Milan Ćorović zaslužili da budu na širem spisku", rekao je Nenad, čije je mišljenje da je kvalitet domeće lige ove sezone bolji nego u poslednjih šest-sedam godina.

"Voleo bih da vidim Seada i da ga pitam kojim se kriterijumima služio kada je pravio spisak. Recimo Torbica igra u Italiji, a Metaloplastika je u dva meča bila bolja od Italijana sa 47 golova", zaključio je Peruničić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC