• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potopljeni i Hrvati

Autor mondo.rs

Vaterpolisti Hrvatske izgubili ubedljivo od Španije u 3. kolu olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru. Poraze pretrpeli i Crna Gora i Srbija

Vaterpolisti Hrvatske izgubili su od Španije sa ubedljivih 4:9 (0:2, 1:2, 2:1, 1:4) u utakmici trećeg kola Grupe B.

Selektor Hrvatske Ivica Tucak ocenio je da je taj poraz zaslužen.


"Španija je potpuno zasluženo pobedila. Mi smo bili posebno loši u napadu, koji je bio potpuno bezidejan i bez protoka lopte. Očekuju nas Italijani i Francuzi i moramo da ostvarimo bar još jednu pobedu. Vidite da se stalno događaju iznenađenja, veliki favorit Srbija, ako ne pobedi Australiju ispada, a već dugo olimpijski turnir nije bio ovako interesantan sa 10 ekipa koje mogu svakoga da pobede", rekao je Tucak, prenosi agencija Hina. 

Hrvatskoj, koja brani zlato iz Londona, to je bio prvi poraz posle deset uzastopnih pobeda na Olimpijskim igrama. Poslednji put su doživeli poraz, takođe od Španije, u Pekingu 2008. godine u razigravanju za peto mesto. ;

Na tabeli Grupe B vodi Italija sa šest bodova, Španija i Hrvatska imaju po četiri, Crna Gora i SAD po dva boda, dok je Francuska bez bodova.  

"Ovo je bio jedan od onih dana kada ti ništa ne ide. Sve što smo pokušali, ispalo je loše, a njima su u golu završavali i šutevi koji su išli pored gola. Svaki poraz boli, ali bolje da se dogodio sada, nego u četvrtfinalu", rekao je kapiten Hrvatske Josip Pavić.

Brazil je prošle noći pobedio Srbiju sa 6:5 u trećem kolu Grupe A.

"Čestitam Brazilcima na pobedi protiv Srbije, ali ostali nas ne zanimaju, moramo da odradimo mečeve s Francuzima i Italijanima i da dosta poboljšamo svoju igru", dodao je Pavić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC