• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrle obećao i ispunio. Đoković ne vjeruje (FOTO)

Autor mondo.ba

Boris Vrhovac sa tetovažom Novaka Đokovića.

  Banjalučanin Boris Vrhovac, koji je poznat kao veliki kolekcionar sportske opreme i koji je upoznao i postao prijatelj sa mnogim svjetskim sportskim zvijezdama, održao je obećanje koje je dao najboljem svjetskom teniseru Novaku Đokoviću u januaru ove godine.

Obećao je da će istetovirati Novakov potpis.

Za MONDO je objasnio detalje.

“ Postao sam prvi čovjek na planeti koji je istetovirao potpis Noleta. Naime bio je dogovor u januaru, on se potpisao na kačket Rolan Garosa da će ga osvojiti 2016. godine. Ja mu kažem tada, ako ga osvojiš naći ću te u Riju da mi se potpišeš i idem se tetovirati, iako nemam ni jednu tetovažu. Ja mu kazem ti si poslije Tesle najznačajniji Srbin koji se rodio i ti to zaslužuješ i biće mi zadovoljstvo”, kaže za MONDO Vrhovac i objašnjavao kako je sreo Novaka u Riju i kako je našao kasno u noć ko će tetovirati Novakov potpis na rame fiziotarapeuta rukometne reprezentacije Katara.

“ Sinoć sam bio u selu kod Srba kad su, uveče oko sedam, došli Nole i Ziki. Svi gledaju, kažu - ovaj je lud. Aleksandar Karakašević im kaže - on je veći Srbin od nas svih ovdje zajedno. I tako ja kažem Noletu - potpisuj, a on ne vjeruje. Kaže - stani nije moguće, nikad mi niko ovo nije tražio niti uradio. Potpisa se izljubismo se. On na aerodrom, a ja u taksi u šoping centar na tetoviranje. Bilo je oko 21.30h, a oni rade do 22h. Ipak kad je vidio o čemu se radi kaže - sjedaj radiću dok ne završim. Ostali smo do pola 12 uveče. Eto tako sam ispunio obećanje dato najboljem sportisti svijeta u zadnjih pet godina”, kaže Vrhovac, čovjek od riječi.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zena-zmaj

Car!

Dejanbl

To kralju neka si!

Banja Luka

Postovanje....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC