• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Nova na Floridi, Božić u Sidneju

"Žao mi je što dio priprema ne mogu da odradim u Beogradu, što je situacija i dalje kao kada sam ja počinjala da igram tenis", kaže JJ.

 Jelena: Nova na Floridi, Božić u Sidneju Izvor: MONDO

Jelena Janković u godinu na izmaku je ušla sa prvog mjesta WTA liste. Drugim riječima, mogla je da ode samo dole, a to se i dogodilo.

Za 2010, koju će početi učešćem na turniru u Sidneju od 10. januara, ima velike planove i ne planira još dugo da ostane osmi reket svijeta.

Poslije odmora provedenog u Beogradu i u Italiji, već tri nedelje se nalazi na Floridi, gdje u kampu Nika Bolitijerija vrijedno radi i priprema se za iskušenja na terenu koja "samo što nisu".

"Moj tim je uz mene, imamo plan rada za svaki dan i program kojeg se striktno pridržavamo. Želimo da odradimo pripreme tako da nakon njih, u toku takmičarske godine, stignu i željeni rezultati. Nije lako, ali to je cijena koja mora da se plati da bih ostvarila cilj i bila u svjetskom vrhu", poručuje Jelena sa bloga na svom zvaničnom sajtu.

Za razliku od prethodne, Novu godinu neće dočekati u Beogradu, u širem krugu prijatelja. Tako su diktirale obaveze...

"Žao mi je što dio priprema ne mogu da odradim u Beogradu, što je situacija i dalje kao kada sam ja počinjala da igram tenis - nema terena, ni uslova za treninge", konstatovala je Jelena.

"Tolike godine su prošle, toliko smo učinili za naš tenis, a još uvijek u našoj zemlji, u našem Beogradu, nemamo uslove da treniramo. Moramo da putujemo po svijetu i tražimo mjesta u kojima ćemo se spremati za pobjede koje se od nas uvijek očekuju i na koje smo navikli naš narod".

Putovanje za Australiju, gdje je sredinom narednog mjeseca na programu prvi grend slem turnir sezone, zakazano je za 5. januar.

"Tamo ću provesti naš Badnji dan i Božić, a zatim krenuti sa takmičenjem, prvim mečevima u sezoni. Igraću u Sidneju, poslije kojeg slijedi grend slem u Melburnu - Otvoreno prvenstvo Australije. ANTA je već napravila lijepu haljinu, tirkizno plave boje, koju ću nositi na ovim turnirima".

Odmah poslije iskušenja u "zemlji kengura", slijedi dolazak u Beograd i Fed kup meč sa Ruskinjama u Areni, "gdje ćemo, vjerujem, nastaviti sa trijumfima i približiti se trofeju Fed kupa", rekla je Jankovićeva i čestitala praznike svojim navijačima.

"Sve najbolje dragi moji, puno zdravlja, sreće, radosti, ljubavi, da Novu godinu dočekate na najljepši mogući način. Veliko hvala na podršci koju ste mi pružali i koju mi pružate!"

(MONDO, arhivska fotografija: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC