• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Del Potro nadmašio i Mesija

Osvajač US Opena Huan Martin Del potro proglašen najboljim sportistom Argentine u 2009. Iza njega našli se fudbaler Leo Mesi i golfer Anhel Herero.

 Del Potro nadmašio i Mesija Izvor: MONDO

Na pitanje “ko je najbolji argentinski sportista u 2009.” većina upitanih bi vjerovatno odgovorila Lionel Mesi i pogriješila!

Najboljem fudbaleru na svijetu nije bilo dovoljno ni šest trofeja sa Barselonom da se nađe ispred Huana Martina Del Potra u izboru najboljeg sportiste Argentine u 2009. godini

Argentinski teniser osvojio je prestižnu nagradu “Olimpia de Oro”, koju dodjeljuju argentinski sportski novinari, ostavivši iza sebe Mesija i golfera Anhela Herera.

Del Potro je imao impresivnu sezonu u kojoj je osvojio i svoju prvu gren slem titulu pobijedivši u finalu US opena Rodžera Federera.

On je tome dodao i titule u Oklendu i Vašingtonu, te finale ATP Mastersa u Londonu završivši sezonu na petom mjestu na ATP listi.

“Srećan sam jer sam dobio ovu nagradu u konkurenciji vrhunskih sportista kojima čestitam na njihovim uspjesima i želim da nastave da ostvaruju svoje ciljeve i u 2010. godini. Završiti 2009. na ovaj način je vrlo lijepo i to mi je motiv da u sljedeću godinu uđem na najbolji mogući način”, izjavio je presrećni Del Potro.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC