• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Berni Ekleston poželi "Srećan Božić"

Kada Berni Eklston šalje božićnu čestitku ona mora biti posebna i mora “potkačiti” nekog iz svijeta Formule 1.

 Kad Berni Ekleston poželi "Srećan Božić" Izvor: MONDO

Prvi čovjek “najbržeg cirkusa na svijetu” protekle dve godine potrudio se da sam napravi čestitku koju će poslati svojim prijateljima, a izuzetak nije ni ovaj Božić.

Vremešni Berni napravio je novu božićnu čestitku, a baš kao i ranije, umjesto Djeda Mraza, irvasa, snijega ili jelke, glavni motiv su dešavanja koja su obilježila Formulu 1 u godini na izmaku.

Odlazak nekoliko konstruktorskih ekipa iz šampionata Eklston je slikovito prikazao jahtom koji napušta luku u sumrak, a u njoj se nalaze šefovi BMW-a i Tojote Mario Tajsen i Džon Hauet, te Maks Mozli koji je napustio mjesto predsjednika Svjetske automobilske federacije (FIA)

Dok oni lagane plove u zaborav šefovi ostalih timova i novi predsjednik FIA Žan Tod im veselo mašu s obale, ali duhoviti Eklston pobrinuo se i za dramatični momenat dodavši i “pirata” Flavija Briatorea.

Šef Renoa koji je doživotno suspendovan zbog namještanja trke u Singapuru prikazan je u gusarskom čamcu sa raketnim bacačem uperenim prema odlazećoj jahti koju okružuju ajkule.

Prvi čovjek naravno nije zaboravio ni sebe, pa ga tako možemo vidjeti u pozadini u spasilačkoj kućici kako čeka da, kao nebrojeno puta do sada, spasi stvar ako bude potrebno.



Prošle godine Eklstonova čestitka bila je posvećena Mozlijevom seks skandalu pa je sam Mozli prikazan kako bičuje šefove timova u boksu dok se na jednom od monitora vidi oskudno obučena žena.

Na božićnoj čestitki 2007. godine Eklston je prikazao bivšeg šefa Meklarena Rona Denisa kako prima poklon od bivšeg dizajnera Ferarija Majka Kaflana, jasno aludirajući na špijunsku aferu koja je obilježila tu godinu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC