• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanina radost zbog pobede, ali i jednog zagrljaja

Autor mondo.rs

Ovo je osobina samo velikih sportista. Bravo, Ivana!

Šangaj – pobeda, Judžin – drugo mesto, Oslo – pobeda, Stokholm – pobeda, Lozana – pobeda i Pariz – pobeda! Dijamantska liga - osvojena!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da je veoma zadovoljna posle trijumfa na mitingu Dijamantske lige u Parizu, a da joj nakon ovoga ostaje još samo onaj u Cirihu 1. septembra.

Bronzana olimpijska skakačica iz Rija do pobede u Francuskoj došla je rezultatom 6,90 metara u drugoj seriji. A, koliko je velika sportistkinja govori i način na koji ju je obradovao povratak koleginice, ali i protivnice na takmičenjima u skoku udalj.

"Radujem se novoj pobedi, a posebno što se koleginica Eloiz Lezer vratila na stazu posle povrede. Jedva sam čekala da je zagrlim i poželim joj što brži oporavak na nivo rezultata koji smo navikli od nje", rekla je Španović posle takmičenja.

Zadovoljstvo zbog pobede nije skrivao ni trener Goran Obradović.


"U Pariz smo došli da jurimo bodove, iako je Ivana trijumfom u Lozani obezbedila pobedu u ukupnom plasmanu. Došli smo da uradimo kvalitetan trening, cilj je bio da se ne istroši previše kako bi što spremnija Ivana dočekala finale Dijamantske lige u Cirihu", poručio je Obradović.

Španović je ranije obezbedila prvo mesto u Dijamantskoj ligi, pošto ima 56 bodova, čak 40 više od drugoplasirane Amerikanke Britni Ris.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC