• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medeno srce za medenu Nađu

Svjetska prvakinja na 200 metara prsno i najbolja sportiskinja Srbije u ovoj godini Nađa Higl od kompanije "Pionir" dobila ogromno medeno srce.

 Medeno srce za medenu Nađu Izvor: MONDO

Sportistkinja godine u Srbiji, plivačica Nađa Higl do prije samo nekoliko mjeseci nije ni sanjala da će se osmjehivati sa bilborda, biti voljena od svih, da će se raznorazne kompanije otimati za nju u nadi da će reklamirati baš njihov proizvod.

Kompanija "Pionir" iz Subotice bila je jedna od rijetkih koja je prepoznala je veliki kvalitet simopatične Pančevke, kojoj je 2009. godina bila godina iz snova.

Postala je prvakinja na 200 metara prsno na Svjetskom prvenstvu u Rimu (vrijeme 2:21,62), osvojila je srebrnu medalju na 200 metara Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Istanbulu (2:17,52), prigrabila je dva srebra na ljetošnjoj Univerzijadi u Beogradu (na 100 i 200 metara prsno), bila je prva na Svjetskom kupu u Durbanu (200 metara prsno u malim bazenima) i prva na Svjetskom kupu u Stokholmu (na 200 metara prsno - 2:18,54).

"Ovo je najuspješnija godina u mom životu. Bila sam prva u Rimu, ostvarila sam san. Bilo je sve to neočekivano, ali trud se isplatio", rekla je Nađa, koja još ne može da se navikne na bliceve fotoreportera, tiskanja i gurkanja oko nje, pa je, za svaki slučaj, u stopu prati njen otac.

U narednoj godini cilj joj je da popravi rezultate, a ne opterećuje se mnogo novim medaljama. "Ako plasman dođe super. Najbitnije je da dam svoj maksimum", kaže Nađa.

Slatkiši i vrhunski sport mogu da idu zajedno. Tako bar kaže Nađa, koja priznaje da jede slatkiše, a sve se to "istopi" u bazenu tokom napornih treninga. Omiljeni slatkiš joj je lješnik-čokolada.

Na svečanosti u prostorijama "Pionira" u Beogradu, Nađi je uručeno ogromno medeno srce, jedan od najboljih proizvoda subotičke kompanije.

A MONDO je pitao direktora kompanije Svetana Santa da li će se neki budući proizvod "Pionira" možda zvati Nađa?

"Za sada ne, ali možda u neko buduće vrijeme. Znate, problem je sa imenima, jer su mnoga od njih zaštićena. Vidjećemo da li je ime Nađa slobodno, odnosno da li neki drugi prehrambeni proizvod već zove tako", odgovorio je Santo.

(MONDO - foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC