• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Zar vam naši uspjesi ne znače ništa!?

Ana Ivanović ne odustaje od ideje da dovede WTA turnir u Beograd, ali je nervira što se stvari ne pomjeraju sa mrtve tačke.

 Ana: Zar vam naši uspjesi ne znače ništa!? Izvor: MONDO

Samo Ana Ivanović, Jelena Janković i ostali srpski teniseri znaju kako je teško doći do svjetskih visina u zemlji u kojoj nema osnovnih uslova za treninge, u kojima se ne cijeni mnogo individualni uspjeh...

Oni su uspjeli u tenisu, jednom od najbogatijih i najprestižnijih sportova na svijetu, ali se u Srbiji nije mnogo pomaklo unaprijed, što se tiče uslova za nove Ane, Jelene...

"Slažem se da je sramota da uslovi za treninge još nisu mnogo unaprijeđeni u Beogradu. Nije tajna da ja želim da pomognem dolazak WTA turnira u Beograd, ali moramo da budemo strpljivi, jer u ovom trenutku nema slobodnog mjesta u kalendaru", rekla je Ana, a prenosi "Sportski žurnal".

Ana se uveliko priprema da se vrati na teren poslije tromjesečne pauze, a već sljedeće nedjelje gledaćemo je na turniru u Brizbejnu (tvrda podloga, 220.000 dolara).

Srpska teniserka, koja 2009. godinu završava kao 21. na svijetu, kaže da je uzbuđena zbog učešća na turniru u Brizbejnu i da jedva čeka da se vrati na teren.

"Nedostaje mi teren...Imala sam najdužu pauzu u karijeri. Pokušavam da dođem na turnir bez velikih očekivanja, ali znam da imam potencijal za odličan rezultat", kaže Ana.

Odmah poslije Brizbejna Ana će igrati na prvom grend slem turniru u sezoni - Australian Openu.

"Moj cilj je da osvojim titulu, ali umjesto da razmišljam o tome, ja se koncetrišem na pripreme...Bar deset teniserki može da trijumfuje. Sestre Vilijams, Klasjters, Enan, Dementijeva...Biće izuzetno uzbudljiv turnir, to je sigurno", izjavila je Ana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC