• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac: Odlična godina, spremamo se za London

Vlade Divac prezadovoljan rezultatima srpskih sportista u ovoj godini i poručuje da je sve to priprema za Olimpijske igre u Londonu 2012.

 Divac: Odlična godina, spremamo se za London Izvor: MONDO

Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac izjavio je da su svi uspjesi u 2009. godini samo prvi korak ka pripremama za Olimpijske igre 2012. godine u Londonu.

"Mislim da je 2009. godina za sportiste Srbije, odnosno za Olimpijski komitet bila veoma uspješna, pogotovo kada pričamo o bazenskim sportovima. Vaterpolisti i plivači su donijeli velike medalje. To je bio prvi korak ka pripremama za OI 2012. godine, koja je za nas kruna sportskog događaja", rekao je Divac agenciji Beta.

Prema njegovim riječima, u 2010. godini najznačajnije je za Olimpijski komitet da što više sportista ostvari normu za OI u Londonu.

"Imamo veliku, značajnu godinu za Olimpijski komitet, ali ujedno i sport u Srbiji, jer obiljžavamo 100 godina postojanja olimpijskog pokreta", rekao je Divac.

On je objasnio da će se 100-godišnjica obilježiti nizom sportskih manifestacija.

"Kruna obilježavanja biće 39. skupština olimpijskih komiteta Evrope, koja će se održati u Beogradu. To je šansa da se predstavimo kao pravi domaćini što se tiče sporta i uvjeren sam da će to proći u najboljem mogućem redu", rekao je Divac.

Predsjednik Olimpijskog komiteta zahvalio je svim građanima Srbije na podršci sportistima.

"Nadam se da će i ostale stvari i vrijednosti u našem društvu biti kao što je u sportu. Za sljedeću godinu prije svega poželio bih svim sportistima zdravlje i što bolje rezultate, kako za sebe, tako i za nas", rekao je Divac.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC