• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSS: Jelena i Novak bez premca

Jelena Janković i Novak Đoković proglašeni za najbolje srpske tenisere u 2009. Jovanovska i Krajinović najbolji juniori.

 TSS: Jelena i Novak bez premca Izvor: MONDO

Teniski savez Srbije izabrao je najbolje u 2009. Logično, laureati u seniorskoj konkurenciji su Jelena Janković i Novak Đoković.

Džej Džej je godinu počela kao najbolja teniserka svijeta, osvojila je dvije titule (Marbelja i Sinsinati) i treću godinu zaredom plasirala se na završni turnir sezone. Bila je članica Fed kup reprezentacije Srbije, koja je izborila plasman među osam najboljih.

Đoković je u minuloj sezoni zadržao treću poziciju na ATP listi, na kojoj je bio i na kraju 2008. Osvojio je pet turnira (Dubai, Beograd, Peking, Bazel, Pariz) i učestvovao u finalima u Sinsinatiju, Rimu, Monte Karlu, Majamiju i Haleu. Ponovo je igrao na Masters kupu. Zabeležio je 78 pobjeda, uz samo 19 poraza.

U konkurenciji tenisera do 18 godina priznanja su pripala Bojani Jovanovski i Filipu Krajinoviću, a najbolji u konkurenciji igrača do 16 godina bili su Tamara Čurović i Miki Janković.

Saška Gavrilovska i Nikola Milojević su proglašeni za najbolje kod tenisera do 14 godina, a do 12 godina Ivana Jorović i Filip Grbić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC