• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Povrijedio se Dejan Perić

Nova briga za rukometaše Srbije i selektora Seada Hasanefendića pred start Evropskog prvenstva u Austriji 19. januara.

 RUKOMET: Povrijedio se Dejan Perić Izvor: MONDO

Legendarni golman Dejan Perić možda neće moći da se vrati na gol reprezentacije za koju je debitovao još 1988. godine!

Perić je povrijedio zadnju ložu na pripremama "orlova" u Sloveniji, a to je potvrdio i novi selektor Hasanefendić, zbog kojeg je između ostalog Perić prihvatio da se u 40. godini vrati na gol reprezentacije.

"Ne mogu da kažem ništa preciznije, dok se ne utvrdi stepen povrede. Zakazan je pregled, poslije toga ćemo moći da raspolažemo pravim informacijama", rekao je Hasanefendić.

Perić je u utorak ujutru otputovao u Celje na preglede, a svi u taboru "orlova" nadaju se da će jedan od najboljih golmana Evrope u posljednjih 20 godina, ipak, moći da čuva mrežu reprezentacije, kada počnu borbe u Lincu, sa domaćinima, Danskom i Islandom.

Ukoliko se radi o istegnuću zadnje lože, Perić bi mogao da pauzira do dve nedjelje, eventualno propusti i prvi meč na šampionatu protiv Islanda. Ukoliko je, ipak, mišić pukao, Perić neće moći da nastupi na EP.

Poslije povreda Marka Vujina i Vladice Stojanovića, koji nisu ni pozivani, Perićevo odustajanje bilo bi novi veliki peh za Srbiju. Dobra stvar je što su u timu i golmani poput Dimitrija Pejanovića i Darka Stanića. Ovaj tandem branio je prošle zime na SP u Hrvatskoj.

U srijedu od 11 časova, Srbija će igrati pripremnu utakmicu protiv Slovenije, a 8. januara ekipa putuje u Francusku, gdje će odigrati dva meča za domaćinom, zvaničnim svetskim šampionom. Poslije toga, slijedi povratak u Beograd i posljednji duel tokom priprema, sa Egiptom.

Rano ujutru, 17. januara, Srbija putuje u Austriju, gdje će prvi put samostalno, pod tim imenom, nastupiti na Evropskom prvenstvu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC