• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana je baš zaljubljena!

Sudeći po izjavama šarmantne srpske teniserke, podrška momka Adama Skota je "karika koja je nedostajala" prošle godine...

 Ana je baš zaljubljena! Izvor: MONDO

Ana Ivanović zadovoljna je plasmanom u polufinale turnira u Brizbejnu, ali je brine veliki pad u igri, koji joj se dogodio u drugom setu meča sa Anastasijom Pavljučenkovom iz Rusije.

Ona je vodila sa 6:2 i 4:0, da bi meč privela kraju tek u "taj-brejku".

"Set i po sam igrala veoma dobro, a onda je ona počela da pogađa iz svih pozicija i stvorila mi dosta problema. Bila sam blizu gubitka seta, ali se nisam predavala i to mi se isplatilo", rekla je Ivanovićeva.

Ona je istakla zadovoljstvo ukupnim učinkom na turniru, jer odavno nije vezala tri pobjede. U svim mečevima mnogo joj je značila podrška momka Adama Skota.

"Mnogima je bilo čudno kako je on bez ikakvih reakcija posmatrao meč i u trenucima kada mi ništa nije polazilo za rukom. Meni je to pomagalo, jer sam bila nabijena emocijama i njegova smirenost je na neki način prelazila i na mene", rekla je Ana.

Srpska teniserka nekoliko puta je uspjela da spasi izgubljeni set. Kada je Pavljučenkova vodila 6:5 i servirala, a potom i u "taj-brejku", kada je Ruskinja povela 4:1 i imala dva servisa. Na kraju je Ana spasila set loptu kod rezultata 5:6.

"Imala sam mnogo uspona i padova u igri, moram još više da radim na prevazilaženju toga. Uspjela sam da se izvučem iz nekoliko teških situacija i moram da kažem da sam upravo od Adama naučila da budem strpljiva i da na svaki način pokušam da kontrolišem ono što se događa na terenu".

Ana će u polufinalu u petak igrati protiv povratnice Žistin Enan, kojoj je ovo prvi turnir nakon povlačenja prije 20 mjeseci, kada je bila vodeća na WTA listi. Do sada su se sastale četiri puta i sva četiri duela dobila je Belgijanka.

"Divno je što sam dobila priliku da odigram meč protiv tako velike šampionke. Ove tri pobjede u velikoj mjeri su mi vratile samopuzdanje i mislim da nisam bez šansi da pobijedim Žistin".

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC