• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Rodik i Blejk otvorili vrata Srbima

Dvojica najjačih aduta Džona Mekinroa sigurno neće igrati u Beogradskoj areni početkom marta, pa u singlu kao najbolji ostaje Kveri.

 DK: Rodik i Blejk otvorili vrata Srbima Izvor: MONDO

Najboljim srpskim teniserima širom su otvorena vrata ka drugoj rundi Svjetske grupe Dejvis kupa. Ta vrata otvorili su im Endi Rodik i Džejms Blejk.

Ono što je krajem prošle godine najavio Viktor Troicki, sada je i definitivno sigurno - dvojica glavnih aduta selektora SAD, Džona Mekinroa, neće igrati u Beogradskoj areni, od 5. do 7. marta, u prvom kolu Dejvis kupa.

Rodik i Blejk su objavili kalendare takmičenja za 2010. i u njima nema gostovanja u srpskoj prestonici što je i logično, jer su nedugo poslije na programu turniri Masters serije u Indijan Velsu i Majamiju.

"To je kraj jedne ere američkog tenisa, ali će vrata za Rodika i Blejka uvijek biti otvorena", izjavio je Mekinro.

Tako će protiv Đokovića i društva u singlu u Areni najvjerovatnije igrati Sem Kveri, a za drugo mjesto konkurišu Džon Izner, Mardi Fiš i Tejlor Dent.

Kveri (25) i Izner (34) su čak bolje plasirani od Blejka (44) na ATP listi, dok je Fiš trenutno 55, a Dent 76. Međutim, sve su to igrači specijalizovani za tvrde podloge, a pošto će u Areni skoro sigurno biti postavljena šljaka, jasno je da će izabranicima srpskog selektora Bogdana Obradovića biti olakšan posao.

Jedini jak adut Džona Mekinroa ostaće dubl, u kome se očekuje da igra trenutno najbolji tandem svijeta Bob i Majk Brajan.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC