• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski plivači u Sijera Nevadi

Srpski plivači Nađa Higl, Ivan Lenđer, Čaba Silađi i Marica Stražmester boraviće od 11. do 31. januara na pripremama u trening centru u Sijera Nevadi.

 Srpski plivači u Sijera Nevadi Izvor: MONDO

Korišćenje trening centra u Španiji, koji se nalazi na uvećanoj nadmorskoj visini, od 2.320 metara, obezbijeđeno je zahvaljujući saradnji OKS i menadžmenta centra u Sijera Nevadi, gdje se pripremaju i najbolji plivači Japana, Italije, Grčke, Australije i Amerike.

Odlazak plivača u Španiju jedna je od prvih akcija iz programa priprema srpskih sportista za Olimpijske Igre u Londonu 2012. godine.

Tokom priprema, u izvanrednim uslovima za trening, biće obavljena i mjerenja pojedinih biomehaničkih i funkcionalnih sposobnosti sportista.

Najboljim srpskim plivačima, čiji su rezultati prepoznati kategorizacijom nacionalnog olimpijskog komiteta i koji se nalaze u programu finansiranja OKS, tokom priprema će se priključiti i Radovan Siljevski, Boris Stojanović, Stefan Sorak, Jovana Bogdanović i Anđelka Petrović.

Sa srpskim reprezentativcima u Sijera Nevadi radiće treneri Dejan Pejnović i Sebastijan Higl, kao i fizioterapeuti Milan Dimitrijević i Marko Bukvić.

(Tanjug, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC