• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Igram svoju igru

Autor mondo.rs

Najbolji igrač planete priznao da je Pospišil odlično servirao, ali da je veoma zadovoljan načinom na koji je izborio plasman u četvrtfinale mastersa u Šangaju

Novak Đoković ostao je u trci za četvrti trofej mastersa u Šangaju, pošto je izborio plasman u četvrftinale.

On je pobedio Vaseka Pospišila rezultatom 6:4, 6:4 i tako drugi meč rešio u svoju korist posle povratka na teren nakon jednomesečne pauze.

Đoković je ostvario četvrtu pobedu u karijeri nad Kanađaninom u isto toliko odigranih duela i zakazao meč sa još jednim kvalifikantom u Šangaju - Mišom Zverevim.

Najbolji teniser sveta slavio je bez mnogo muke u meču u kojem je sve vreme držao "konce" igre u svojim rukama.

"Mislim da smo prikazali kvalitetnu igru i Vasek i ja. Zadovoljan sam načinom na koji sam igrao od prvog do poslednjeg poena na meču. Nijednog trenutka mislim da nisam ispustio svoj nivo igre", rekao je posle pobede Đoković.

On je objasnio šta je bilo najteže kontrolisati.

"Vasek je odlično servirao. Bilo je veoma teško pročitati njegove servise, trudio se i dosta dobro je to radio. Kada sam počeo da 'čitam' njegove servise počeo sam bolje i da igram, i to je bila prava stvar. Bilo je dovoljno napraviti po jedan brejk u oba seta", naveo je Đoković.

Đoković
Izvor: YouTube

Srpski teniser je novim trijumfom napravio i važan korak u odbrani prvog mesta na ATP listi do kraja sezone nakon furioznih partija Endija Mareja, koji se sada približio Đokoviću u ATP trci na 1.555 poena, odnosno na nešto više od 3.600 bodova na ATP listi.

Đoković će za plasman u polufinale igrati protiv Miše Zvereva, jedinog igrača koji je iz kvalifikacija stigao do četvrtfinala nekog mastersa ove sezone, nakon pobede nad Marselom Granoljersom (6:7, 6:4, 6:1).

Prvi igrač planete drugi put u karijeri sastaće se sa nemačkim teniserom, trenutno 110. na ATP listi, nakon što je u prvom međusobnom duelu, pre sedam godina u četvrtfinalu turnira u Marseju, slavio sa 6:3, 6:3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC