• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Lige šampiona

Autor mondo.rs

Crveno-beli pokazali zube vicešampionu Italije, pa ipak pretrpeli poraz, kojim su se oprostili od borbe za plasman u najjače takmičenje.

 Vaterpolisti Crvene zvezde bez Lige šampiona Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su i drugi poraz u Italiji, na kvalifikacionom turniru za plasman u baraž za Ligu šampiona.

Nakon što su odigrali egal meč protiv Orvušegetema u petak, crveno-beli su se u subotu suprotstavili domaćinu turnira i pretrpeli poraz koji ih definitivno ostavlja bez šanse za mesto među kontinentalnom elitom.

BREŠA - ZVEZDA 9:5

Ekipa Aleksandra Nikolića zatekla je favorizovanog domaćina na startu meča  i u prvih osam minuta stekla prednost 4:3, golovima Filipa Ćorića (dva), Nikole Nikolova i Veljka Tankosića.

Međutim, već od otvaranja druge deonice za ishod duela se pitao samo jedan tim - Breša, za koju nastupa i srpski reprezentativac, Sava Ranđelović, koji je pretprošle sezone bio kapiten Zvezde.

Do kraja utakmice Beograđani su postigli još jedan gol, dok su za domaćina strenci bili Valerio Rico (tri gola), Petar Muslim (dva), Ranđelović, Prešuti, Bertoli i Napolitano (po jedan). Njihov saigrač u Breši je i Nemanja Ubović, povremeni član reprezentacije Srbije i nekadašnji igrač Beograda, Vojvodine i Barselonete.

Sa druge strane, jedini gol u preostale tri četvrtine za Zvezdu je postigao takođe Ćorić.

U poslednjem kolu kvalifikacionog turnira Zvezda će u nedelju igrati protiv Sinteza, za treće mesto, koje vodi u borbu za Kup Evrope. Da bi ostali u trci za to takmičenje, crveno-beli će morati da od 10.30 časova pobede ruskog predstavnika, koji je u subotu remizirao sa OSC-om.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC