• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga vraća Jovica Cvetković...

Autor mondo.rs

Novi selektor Srbije odlučio da među "orlove" vrati asove koji nisu pozivani u reprezentaciju dok je prvi trener bio Dejan Perić.

 Jovica Cvetković vraća u reprezentaciju Izvor: MN PRESS

Marko Vujin, Rastko Stojković, Alem Toskić, Momir Ilić ponovo će braniti boje Srbije!

Sada od njih zavisi da li će prihvatiti poziv novog-starog selektora Jovice Cvetkovića da nastupaju za "orlove" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Većina pomenutih igrača nije bila deo državnog tima u poslednjih godinu dana, dok je selektor bio Dejan Perić.

"Jednostavno je, vratiću najbolje! Evo da krenemo od pivotmena, Rastko Stojković je srećan što dolazi, već sam razgovarao sa njim. Nadam se da će i Alem Toskić. Čuo sam se i sa njim i dao mu prostora da odluči. Znate neki su pomalo izgubili i volju i potrebno je vreme da se promeni njihovo razmišljanje, da se reše nekih strahova da ne dožive ponovo neko razočaranje. Moja prednost je da me poznaju, znaju kako radim, šta želim", rekao je Cvetković za "Sportski žurnal".

Oni nisu jedini...

"Nadam se da će i Momir Ilić prihvatiti, tek ćemo se čuti. Ali, eto ponovo se vraća Dobrivoje Marković na levo krilo. Marko Vujin je izjavio da jedva čeka da dođe. Petar Đorđić će ponovo biti tu. Bio je sa mnom na Mediteranskim igrama, žao mi je što nije više bio zastupljen prethodnih godina jer, postigao je punu igračku zrelost kada treba da bude značajan bek", ocenio je popularno "Cvele".

Biće povratnika i među stativama.

"Na gol će se vratiti Strahinja Milić, kao i Ivan Gajić iz Celja koji je takođe bio tu kada sam bio selektor, branio u kvalifikacijama. Siguran sam da će prihvatiti. Tu je i jedan mlađi, za koga smatram da je u talasu momaka koji obećava. Reč je o Vladimiru Cupari iz Kilcea", dodao je Cvetković.

Prvo okupljanje reprezentacije pod selektorskom palicom Jovice Cvetkovića planirano je za kraj oktobra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC