• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momir Ilić: Cvetkoviću, ne vraćam se

Autor mondo.rs

Bivši kapiten rukometaša Srbije poručio da se oprostio od nacionalnog tima i da nema nameru da opet bude među "orlovima", jer je "loše vraćati se iz penzije i kada pogaziš reč"

 Momir Ilić: Cvetkoviću, ne vraćam se Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Novi selektor rukometaša Srbije Jovica Cvetković najavio je da će preuzimanjem kormila reprezentacije vratiti u tim igrače koji nisu nastupali za nacionalni tim u prethodnom periodu dok je "orlove" vodio Dejan Perić.

Na širem spisku želja je i Momir Ilić, nekadašnji kapiten.

On, međutim, demantuje, da će opet obući nacionalni dres.

"Razgovarao sam već o tome sa predsednikom RSS Božidarom Đurkovićem. Moj stav ostaje isti. Okončao sam svoju priču u reprezentaciji i toga ću se držati", rekao je za "Večernje novosti" Ilić.

Cvetković je želeo da okupi najjači tim pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i dve važne utakmice protiv Poljske i Belorusije, 3. i 6. novembra.

Momira Ilića želeo je pre Jovice Cvetkovića u reprezentaciju Srbije da vrati i Dejan Perić. "Razgovarao sam sa njim barem tri puta, ali nije uspeo da me ubedi. Jednostavno, uvek je loše kad se igrači vraćaju iz 'penzije'. Nikad nije dobro kad pogaziš reč", izjavio je Ilić.

"Razumem selektora u potpunosti, ali nekad čovek mora da zna kad je dosta. Napustio sam državni tim jer sam smatrao da je to prirodan proces, da mesto treba da prepustim mlađima. I moji naslednici su već u godinama, neki su ušli u tridesete. Odavno je trebalo da postanu nosioci, izgubili su dosta vremena", dodao je sjajni bek, koji je u junu prošle godine rešio da se povuče iz reprezentacije.

Popularni Moša objasnio je da je sam odlučio da završi reprezentativnu karijeru, a ne zbog bilo kakvih nesuglasica sa bilo kim.

"Nisam se oprostio zbog toga što sam imao sa problem sa nekim. Bio sam u dobrim odnosima sa selektorima, sa vodećim ljudima Saveza, svim igračima... I sa Cvetkovićem sam uvek imao dobru saradnju, želim mu svu sreću. I dalje imamo dobru reprezentaciju i verujem u te momke", istakao je Ilić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC