• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin iz RK Prijedor: Rampa za Borac m:tel

Autor mondo.ba

Rukometaš Prijedora Srđan Savić, koji je inače iz Banjaluke, najavio je da njegov tim može da prekine seriju uspjeha Borca m:tel u derbiju osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

  Poslije reprezentativne pauze, predstojećeg vikenda na rasporedu je osmo kolo šampionata BiH u kojem će derbi utakmicu odigrati rukometaši Prijedora i Borca m:tel u tzv. derbiju Krajine.

Srđan Savić je u izjavi za "EuroBlic" uvjeren da Prijedorčani mogu da iznenade favorizovani banjalučki klub, koji je "povezao" tri pobjede.

"Dobro smo se spremili i upoznali našeg rivala. Naša je želja da na domaćem parketu dođemo do pobjede nad favoritom i zaista vjerujem da možemo prekinemo njihovu seriju uspjeha. Svakako da ću imati poseban motiv da se dokažem protiv kluba iz svog grada", rekao je Savić.

Banjalučanin gotovo svakodnevno putuje u Prijedor na treninge.

"Volim rukomet i nije mi teško da svaki dan putujem kako bih bio sa ostatkom ekipe. Najbolji sam strelac Prijedora, ali je bitnije da ekipa ostvari dobre rezultate i da izbori opstanak", dodao je banjalučki rukometaš koji brani boje Prijedora.

Krajiški derbi igra se u subotu s početkom u 19 časova.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milorad

Ajd, dobro "stručnjaci".Vidjećemo šta će Borac učiniti sa Vogošćom?Porazom će se Borac definitivno oprostiti od titule i SEHA lige i ove godine.

Borac

@Milorad ovi optimisticni "ljubitelji" Borca su mi najbolji... Ljudi dragi, stidite se!!! Tako se ne navija za svoj klub!

Jovo

U pravu je Ratko.Pa zar treba biti stručnjak da se konstatuju činjenice?

Ratko

I ovo je primjer pogubne politike uprave Borca.Umjesto da najbolji strijelac Prijedora koji je Banjalučanin igra u Borcu,on svakodnevno putuje za Prijedor a šuster i bradonja su skrpili ekipu sa svih strana a Borčevaca nigdje.Žalostno ružno i tužno...

Borko

@Ratko E ti si strucnjak!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC