• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sportisti za decu i nadu!

Autor mondo.rs

U Mikser hausu u Beogradu održan drugi Sportski bazar. Na skupu mnogi šampioni: Milica Mandić, Tijana Bogdanović, Milorad Čavić, Saša Pavlović, Ivica Kralj... Sve zarad pomoći deci oboleloj od raka.

 Sportisti za decu i nadu! Izvor: MONDO/P. Vujić

Jovan Simić je ponovo uspeo!

Zahvaljujući ovom mladom čoveku koji je svoj život posvetio deci oboleloj od raka, mnoge poznate ličnosti, pre svega iz sveta sporta, odazvali su se pozivu da budu u ulozi prodavaca sportske opreme, ali i raznih drugih stvarčica.

Sav prihod od prodaje ide kao prilog za izgradnju onkološkog odeljenja za decu obolelu od raka Kliničkog centra u Nišu.

Dresovi košarkaških reprezentativaca, kapice Milorada Čavića sa njegovim potpisom, oprema olimpijskih šampiona u tekvondou Milice Mandić i Tijane Bogdanović, oprema fudbalske reprezenatcije, fudbalera Partizana, štand Čukaričkog... Sve to i još mnogo toga prodavalo se na Sportskom bazaru u prepunom Mikser hausu.

Milorad Čavić je izjavio da je došao da bi pomogao sjajnoj i humanoj ideji i da će uvek odvojiti vreme za tako nešto.


Posebna atrakcija bila je oprema iz filma "Montevideo, Bog te video", a u ulozi prodavaca bili su glumci Viktor Savić (igrao Milutina Ivkovića MIlutinca) i Andrija Kuzmanović (glumio golmana Slobodana Jakšića). Tako su, recimo, kopačke iz filma koštale 200 evra.

Proslavljeni košarkaš Saša Pavlović dao je doprinos kao promoter karikatura prvotimaca crno-belih, koje je pripremio "Sarmagedon", a Igor Rakočević je prodavao dresove košarkaških reprezentativaca.

Golmani Ivica Kralj i Radiša Ilić bili su prodavci na štandu Fudbalskog saveza Srbije.

Boda Ninković je neumorno pozirao na štandu "Šampioni srca", iza kojeg stoje učenici
beogradske Matematičke gimnazije, koja se samostalno prijavila da pomogne na ovoj humanitarnoj akciji.

Velika gužva bila je i oko štanda emisije "24 minuta", a mnogi su želeli da kupe majice "Budale" sa likom voditelja Zorana Kesića.

Ovo je drugi po redu Sportski bazar u organizaciji velikog zaljubljenika u sport i jednog od najstrastvenijih humanitarnih radnika u Srbiji, Jovana Simića.

Sredstva prikupljena od prodaje sportske opreme i rekvizita biće usmerena na NURDOR-ov projekat izgradnje niškog kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka, kao nastavak akcije Asovi za decu, kad je na humanitarnom meču u Beogradu, koji je održan u maju ove godine na stadionu Partizana, a na kojem su učestvovale najveće zvezde domaćeg fudbala, prikupljeno preko 120.000 evra za ovo odeljenje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC