• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrea i Damir su NAJ u 2016.

Autor mondo.rs

Streljački savez Srbije izabrao je Andreu Arsović i Damira Mikeca za najbolje strelce u prošloj godini. Dragan Donević najbolji trener.

Upravni odbor Streljačkog saveza Srbije, na predlog Stručne komisije proglasio je Andreu Arsović i damira Mikeca za najbolje u 2016. godini.

Arsovićeva i Mikec su dugu sezonu velikih međunarodnih takmičenja krunisali na isti način i u istom danu - pobedama na finalnom turniru Svetskog kupa u Bolonji, koje su im donele velike Kristalne globuse.

Arsovićeva je u finalu u Bolonji, 8. oktobra, osvojila zlato vazdušnom puškom, a nekoliko sati kasnije na istom mestu najsjajnije odličje vazdušnim pištoljem "upucao" je i Damir Mikec, oborivši evropski rekord finala (202,9 krugova).

I Arsovićeva i Mikec su u 2017. godinu ušli kao prvoplasirani na evropskim rang listama za vazdušnu pušku, odnosno vazdušni pištolj. Oboje na svetskim listama drže peta mesta.

Mikec je treću godinu zaredom proglašen za najboljeg strelca u muškoj konkurenciji, dok je Andrea Arsović priznanje dobila i 2014. godine.

Za najboljeg trenera Srbije, treći put je izabran Dragan Donević, pre svega zbog rezultata koje postiže kao učitelj Andree Arsović.

Prvo mesto među klubovima pripalo je kragujevačkom "Čika Mati".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC