• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unčanin zaigrao u pobjedi Borca m:tel

Autor mondo.ba

Pomoćni trener rukometaša Borca m:tel Dejan Unčanin zaigrao je na poziciji desnog beka i postigao dva pogotka u trijumfu nad hrvatskom ekipom Spačva (39:31) u prvoj pripremnoj utakmici za nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Rk Borac slavio u prvom pripremnom meču, igrao i Dejan Unčanin Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Strateg crveno-plavih Ratko Đurković pružio je svim igračima koji su putovali u Hrvatsku šansu na parketu uključujući i Unčanina, koji je zbog povreda Mihajla Stošljevića, Srđana Mijatovića i Deana Šešića, malo "odmjenio" Elisa Memića na desnom beku.

Najefikasniji u banjalučkom timu bili su Memić, Vladan Đurđević, Miloš Nježić, Mirko Majić, Miloš Lončar, Marko Ćeranić i Danijel Vukićević sa po četiri postignuta gola.

"BIla je ovo dobra prva provjera, posebno jer smo u fazi priprema koje su bazirane na fizičkom radu. Pokazali smo da ćemo i u nastavku sezone imati veoma dobre polukontre i kontre što nas je krasilo u finišu jesenjeg dijela. Takođe sam zadovoljan trčanjem i zalaganjem", rekao je Đurković za banjalučki list "EuroBlic".

Revanš protiv Spačve, inače drugoplasirane ekipe u Hrvatskoj, igra se u subotu u dvorani "Borik" s početkom u 16 časova.

"Slijedi nam nova provjera protiv istog rivala i nadam se da ćemo ovog puta biti kompletni", dodao je trener Borca m:tel.

Nakon subotnjeg meča, Banjalučani će krenuti u Sloveniju, gdje će od 25. do 27. januara odigrati tri pripremne utakmice i to sa Škofjom Lokom, Gorenjem i Pivovarnom iz Celja.

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

podmladjivanje

Ponovo podmladjivanje?

BL

Ma kompleksas, nije vrijedno komentara...

Buducnost

Čestitam Uncaninu i Borcu...

Goran Bobar

Dobro je to što je Unčanin ponovo zaigrao,sad možemo očekivati da zaigraju i Branković,Umićević i svako ko misli da zna da igra rukomet.

Ratko

@Goran Bobar Jesu frustracije tako velike da ih vise ne mozes drzati u sebi? Vidimo svi da si obicni pacenik

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC