• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mažić bio delegiran, ali sudiće Vujović!"

Autor mondo.rs

Sudeći prema onome što je moglo da se vidi na sajtu Superlige, 153. "večiti derbi" trebalo je da sudi najbolji srpski arbitar. Kasnije je ta informacija promenjena.

 "Mažić bio delegiran, ali sudiće Vujović!" Izvor: MN PRESS

Na sajtu Superlige, gde se po pravilu dva dana pre prve utakmice kola objavljuju imena sudija i njihovih timova, došlo je do promene kada je 153. "večiti derbi" u pitanju.

"Sportski žurnal" piše da je na portalu Superlige, u sredu, prvobitno bilo objavljeno da će utakmicu između Crvene zvezde i Partizana (subota, 18 časova, Arena sport) suditi Milorad Mažić sa svojim timom (a nabrojani su bili: Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Nemanja Petrović, Danilo Grujić i Nenad Đokić), da će delegat biti Marko Osmajlić, a posmatrač suđenja Milan Karadžić, međutim da je desetak minuta kasnije ova odluka promenjena.

Odnosno izmenjena na samom sajtu.

"Nepunih deset minuta kasnije, podaci su izbrisani, delegiranje totalno poništeno, a oko 18.10 stigla je sasvim neočekivana informacija - na centar će, ipak, debitant Majo Vujović", piše "Žurnal" i dalje navodi u tekstu:

"Čovek od poverenja dela Fudbalskog saveza Srbije imaće najbliže saradnike u mahačima Svetozaru Živkoviću i Milanu Šutuloviću. Iza gola stajaće Srđan Obradović i Lazar Lukić, a poslovi četvrtog arbitra povereni su Srđanu Milutinoviću".

Zbog čega je i nakon čije odluke ovo urađeno, ostaje nejasno. Ono što je poznato je da sudije Superlige delegira tročlana Sudijska komisija u sastavu Đorđe Žutić, Milan Karadžić, Marko Simić.

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se još u sredu i rekao da je šampion Srbije nezadovoljan ovim potezom, dok u Partizanu i dalje nisu javno komentarisali ovu "zamenu".

Mažić, posle svega, nije ni delegiran za 24. kolo Superlige.

Sve o 153. "večitom derbiju" pratite na MONDU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC