• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena iznenadila Amere, prepušta prvo mesto

Autor mondo.rs

Američka teniserka odustala od nastupa u Indijan Velsu i Majamiju, zbog čega će Angelik Kerber opet preuzeti čelo WTA liste

Serena Vilijams iznenadila je tenisku publiku u SAD, nakon što je saopštila da neće nastupati na predstojećim turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Trenutno prvoplasirana igračica sveta objavila je da je razlog izostanka povreda.

"Nažalost, morala sam da otkažem učešće na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju zbog problema sa kolenima. Nisam bila u stanju da treniram u prethodnom periodu i pripremim se. Trudiću se da ostanem pozitivna, da idem napred, i pokušaću da se vratim na teren što je pre moguće", navela je Serena Vilijams u saopštenju.

Amerikanka će izostankom biti primorana i da preda prvo mesto na WTA listi, koje je preuzela nakon osvajanja titule na Australijan Openu.

Na tu poziciju zasešće ponovo Nemica Angelik Kerber, budući da Serena neće biti u stanju da brani prošlogodišnje finale u Indijan Velsu i bodove koje je tada osvojila.

Ona je igrala za titulu, ali je bolja od nje na poslednjem koraku bila Viktorija Azarenka.

Serena Vilijams je dva puta trijumfovala u Indijan Velsu u karijeri, 1999. i 2001. godine, a potom je 14 godina bojkotovala taj turnir, jer je tokom poslednjeg nastupa trpela rasne uvrede zajedno sa sestrom Venus. Ponovo je odlučila da igra na tom turniru tek 2015. godine.

Serena Vilijams, nalazi se van terena još od kraja januara, kada je na Australijan Openu osvojila 23. grend slem titulu u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC