• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić okuplja šampione: Da se vidimo i da radimo

Autor mondo.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije okupiće se u nedelju uveče. "Dobro je da se malo vidimo, da radimo i da igramo", kazao je selektor Dejan Savić.

 Savić okuplja šampione: Da se vidimo i da radimo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Olimpijski šampioni, svi osim "penzionisanih" Živka Gocića i Slobodana Nikića, okupiće se u nedelju uveče na treningu reprezentacije u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku.

Selektor Dejan Savić je pozvao sledeće vaterpoliste: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić, Filip Filipović, Duško Pijetlović (Pro Reko), Sava Ranđelović i Nemanja Ubović (Breša), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Milan Aleksić, Andrija Prlainović (Solnok), Branislav Mitrović, Miloš Ćuk (Eger), Nikola Jakšić i Đorđe Lazić (Parizan), Strahinja i Viktor Rašović (Barseloneta).

"Delfinima" sledi duel sa Nemačkom u Zrenjaninu, u okviru Svetske lige, koji se igra 14. marta.

"Na ovaj način ulazimo u sezonu u kojoj je glavni cilj Svetsko prvenstvo. Dobro je da se malo vidimo, da radimo i igramo. Drago mi je što ćemo igrati u Zrenjaninu jer na taj način nastavljamo praksu da se predstavimo gradovima u Srbiji", rekao je selektor Dejan Savić.

Upravo je selektor Savić bio inicijator sjajne ideje prošle godine kada je organizovana "mts Turneja šampiona". Tada je vaterpolo reprezentacija igrala u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, a organizovana je i poseta Kosovu i Metohiji.


"Kada smo bili na Zlatiboru, trenirali smo u novom bazenu u Užicu. Žao mi je što pred Rio zbog hladne vode nismo sa Mađarima igrali u Smederevu. Imali smo turnir u Boru, igrali i u Šapcu, Subotici, Kruševcu. I uvek je bilo prelepo, videli smo koliko navijači cene ono što radimo, ali to je i obaveza za nas", dodao je selektor.

Vaterpolisti će u ponedeljak imati dva treninga, a u utorak putuju u Zrenjanin.

Meč se igra od 18 časova, a cena ulaznica je 400 dinara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC